SOCIAL MEDIA

maanantai 10. kesäkuuta 2019

VIRKATTU KESÄTOPPI OMASTA PÄÄSTÄ


Kesä ja virkkaus. Ne kuuluvat yhteen. Onko mitään kesäisempää vaatetta, kuin virkatut kesämekot ja paidat? Jos minulta kysytään, niin ei ole. Idea tähänkin toppiin syntyi siitä, kun päässäni alkoi pikkuhiljaa muodostumaan kuva ihanasta ja kevyestä kesätopista. Päätin yrittää visioni siirtämistä virkkuukoukulle. Alkuun epäröin hiukan, että mitähän siitä tulisi, sillä mitään ohjeita minulla ei ollut. Lähdin kumminkin yrittämään, sillä ainahan voisi purkaa, jos toppi ei onnistuisikaan. Ja niin tämä toppi syntyikin. Kokeiluiden sekä purkamisten kautta. Tein ja purin, jos huomasin, että jokin kohta ei toiminutkaan. Topin alaosaa vartenkin virkkasin muutamia erilaisia neliöitä, ennen kuin löysin sen mallin, joka toimi mielestäni parhaiten.

Ja näin sain siirrettyä ihanan kesätopin päästäni oikeaksi vaatteeksi. En voisi olla tyytyväisempi, vaikka toki niitä ei niin kauniita kohtia löytyy topista myös. Sain kumminkin tehtyä juuri sellaisen topin, josta olinkin haaveillut. Lankana käytin Adlibriksen Cotton 8/4 -lankaa, jonka ansiosta toppi on ihanan kevyt sekä hengittävä helteisimmillekin päiville. Tiedän jo nyt, että tätä toppia tulen käyttämään niin paljon.


Täytyy myös antaa kunniamaininta parhaalle poikaystävälle näistä upeista kuvista. Hän jaksoi lauantai-iltana metsästää kanssani sopivaa kuvauspaikkaa ja kun vihdoin löysimme tämän sympaattisen pellon reunan, niin aurinko ehti mennä pilvien taakse piiloon. Kuvista tuli silti superhyviä ja saatiin mielestäni hyvin vangittua näihin tunnelmaa. Juuri sellaista tunnelmaa, mikä oli tuonkin topin inspiraation taustalla.

Mitäs tykkäätte? Nyt seuraavaksi aionkin vaihtaa virkkuukoukun puikkoihin ja valkoisen langan hiukan värikkäämpään ja lähteä toteuttamaan seuraavaa kesätoppivisiotani. Saa nähdä mitä siitä tulee...

4 kommenttia :

 1. Ihana toppi ja vitsi miten ihanat kuvat!❤ Tunnelmallista maalaisromantiikkaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos paljon! <3 Ihana kuulla, että kuvien fiilis välittyy!

   Poista
 2. oi vitsi miten söpö tuo toppi <3 sopii sulle niin hyvin :) ! osaispa vielä itekkin virkata :'D päässyt vähän taidot unohtumaan x)

  VastaaPoista
 3. Tosi kaunis ja istuva toppi<3

  VastaaPoista