SOCIAL MEDIA

maanantai 17. kesäkuuta 2019

MARKKINAILOA & JUHANNUSSUUNNITELMIA


Voitteko kuvitella, että juhannusviikko on jo täällä?! Oletteko tekin jo innoissanne juhannuksesta? Täällä ainakin ollaan! Pääsen nimittäin pitkästä aikaa viettämään kunnon mökkijuhannusta. Ihan parasta! Viime juhannukset on tullut vietettyä kaupungissa milloin töiden ja milloin minkäkin parissa. Nyt onkin ihanaa päästä nauttimaan vapaista luonnon ääreen. Tällä hetkellä kelitkin näyttäisivät suosivan viikonloppua, joten mikäs sen parempaa. Nyt vaan sormet ristissä, että sääennusteet eivät enää kamalan radikaalisti muuttuisi, jotenkin juhannuksia nimittäin tuntuu aina varjostavan viileä sää.


Ennen juhannuslaitumille säntäämistä palataan hetkeksi menneeseeen viikonloppuun. Kävimme pyörähtämässä poikaystäväni kanssa Lahden Kansainvälisillä Suurmarkkinoilla lauantaina. Söimme ja maistelimme vaikka mitä herkkuja sekä vaan fiilistelimme markkinatunnelmaa. En tiedä mikä markkinoissa on, mutta jotenkin niistä tulee aina niin hyvälle tuulelle. Päivää piristämässä minulla oli myös päälläni keväällä ostamani oranssi hame. Oranssi on ollut aina minulle väri, jota en vaan osaa käyttää, mutta tänä keväänä tämä kyseinen hamonen tarttui mukaani juurikin sen pirteyden takia. Rakastan käyttää kesällä värejä, joten tämä ostos oli todellinen nappivalinta. Vai mitäs te tykkäätte?


Hame / Asos
Toppi & laukku / Gina Tricot
Farkkutakki / Bik Bok
Kengät / Puma

Nyt aion jatkaa iltaani uusimman neuleprojektini parissa, joka valmistuu hitaasti mutta varmasti. Kolme työpäivää vielä painettavana ja sitten hypätään poikaystäväni kanssa junaan ja kohti juhannuksen viettoa. Joten ei kun erittäin ihanaa ja turvallista juhannusta kaikille!! Palaillaan taas juhannuksen jälkeen!2 kommenttia :

  1. markkinoilla käyminen on kyllä hauskaa puuhaa, tulee aina niin ihana iloinen kesäfiili <3! vitsi tuo sun hame on muuten ihana <3 8)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No sanopa muuta!! Ja hei kiitos, tykästyin itekin siihen superpaljon, vaikka aluksi vähän epäröinkin. :D

      Poista