SOCIAL MEDIA

torstai 23. toukokuuta 2019

LUONTORETKELLÄ RAUHAA ETSIMÄSSÄ


Kesä ja kaunis eloon herännyt luonto. Tällä hetkellä en tiedä mitään parempaa tapaa nauttia ihanista kesäsäistä (jotka kyllä taisivat kadota taas vähäksi aikaa), kuin mennä luonnon helmaan. Kun on asunut reilun vuoden kaupungin keskustassa kaiken hälinän keskellä, niin luontoa on alkanut kaipaamaan sekä arvostamaan ihan eri tavalla. Ei ole enää itsestäänselvyys, että luonto on ihan vieressä. Eikä myöskään se, että siitä pääsee nauttimaan rauhassa. Joka puolella on hälinää ja ihmisiä. Olen huomannut, että se on alkanut ahdistamaankin. Ei täällä ole mitään paikkaa, missä saisi nauttia luonnonrauhasta ilman kaupungin hälinää ja niitä muita ihmisiä. Ainoa paikka missä saan olla ihan yksin on oma pieni yksiöni.

Viime sunnuntaina päätimmekin käydä poikaystäväni kanssa Lahden lähialuille pienellä metsäretkellä, kun kerrankin oli auto käytössä. Teki ihan superhyvää vaan olla luonnonrauhassa, edes vähän aikaa. Kävimme myös iltakävelyllä Lahden Myllysaaressa, joka sijaitsee muutaman kilometrin päässä satamasta. Siellä kannattaa käydä, jos on Lahdessa. Sympaattinen pieni saari, mikä on täydellinen paikka esimerkiksi kesäpiknikille!

Mitä luonto teille merkitsee? Täytyykö teidänkin päästä välillä luonnon helmaan lataamaan akkuja ja rauhoittumaan? Ihanaa illan jatkoa! <3


Lähetä kommentti