SOCIAL MEDIA

torstai 2. toukokuuta 2019

KEVÄÄN KOLMAS RIDDARI


Voisi ehkä sanoa, että olen tänä vuonna innostunut neulomisesta ihan uudella tavalla. Viime viikolla sain nimittäin tämän vuoden kolmannen(!!!) villapaidan valmiiksi. Mikäs muukaan sieltä puikoilta tipahti, kuin ihana Islantilainen villapaita, Riddari. Äitini ihastui tähän malliin myös yhtä kovasti, kuin minäkin ja tilasi minulta myös itselleen tällaisen. Värit mietimme yhdessä ja langaksi tilasimme Adlibriksen Alpaca Cloud -lankaa, mitä käytin myös omassa villapaidassani. Koska kuvasin myös aikaisemmat kaksi Riddaria, niin olihan minun käytävä napsimassa tästäkin kuvat. Riddari 1 ja 2 löytyvät täältä ja täältä.

Niin kuin olen aikaisemminkin maininnut, niin pidän tästä villapaita mallista suunnattomasti. Jotenkin ihanan perinteinen malli, josta saa värien avulla juuri käyttäjänsä näköisen. Tykkään hurjasti tästäkin väriyhdistelmästä ja mielestäni siitä tuli ihan äitini tyylinen.


Nyt taidankin jättää Riddarit tauolle ja paneutua uusien projektien pariin. Vaikka olenkin neulonut siitä asti, kun sen taidon opin, niin tuntuu, että nyt se neuloosi on iskenyt ihan kunnolla. Mitä enemmän neulon, sitä enemmän tekee mieli neuloa ja valmiit tuotteet inspiroivat vaan tekemään lisää. Tänään palautinkin tämän kevään viimeisen koulutehtävän, joten tästä eteenpäin onkin koko kesä aikaa neuloa niin paljon kun huvittaa! Parasta!

Mitäs te tykkäätte tästä villapaidasta? Ihanaa iltaa! <3

2 kommenttia :

  1. Mikä ohje tähän puseroon ja mistä? Ajattelin tehdä itselleni tämmöisen

    VastaaPoista
  2. Hei! Ihana! Mistä löysit tämän ohjeen? Ihan jo melkein innostuisin kokeilemaan :)

    VastaaPoista