SOCIAL MEDIA

maanantai 13. toukokuuta 2019

KESÄLOMASUUNNITELMIA


Miulla starttasi viime viikolla virallisesti kesäloma. Opiskelijoilla tosin kesää ei tunnetusti vietetä lomaillen, vaan kesätöissä. Miulla kumminkin on koko loppu kuu lomaa, mistä olen kyllä erittäin onnellinen. Lomaa on nimittäin kaivattu. Kesä-, heinä- ja elokuu vietetäänkin sitten töissä. Omaan jo erittäin hyvän kutinan tästä kesälomasta, joten ajattelin avata myös teille hieman kesäsuunnitelmiani.

Olen päättänyt, että nyt, kun ei ole koulua ja koulustressiä, eikä päivät täyty koulutöiden puurtamisesta, niin haluan ottaa aikaa jutuille, mistä tykkään. Haluan neuloa ja virkata ajan kanssa erilaisia projekteja. Nytkin minulla on jo monta projektia mielessä, joihin haluan tarttua. Luovuus ja into tekemiseen kasvaa vaan sitä mukaa, kun tekee.


Kävin myös vihdoin viime viikolla hankkimassa itselleni kirjastokortin ja mukaan lähti heti vino pino luettavaa. Kirjojen lukeminen on ehkä yksi parhaista tavoista rentoutua ja päästä hetkeksi pois todellisuudesta. Rakastan lukemista, mutta jostain syystä kiireisen arjen keskellä se vaan unohtuu. Nyt aionkin käyttää kesän hyödyksi ja lukea niin monta kirjaa, kun vaan jaksan.

Haluan myös ottaa aikaa blogilleni. Haluan valokuvata enemmän sekä kirjoittaa useammin. Koska nautin tämän tekemisestä ja mitä enemmän tätäkin tekee, niin sitä enemmän se inspiroi ja motivoi.


Aion myös kesällä urheilla ja nauttia luonnosta. Olen taas ihan hurahtanut juoksemiseen ja saanut jopa poikaystäväni mukaan innostukseen. Luonnon helmassa juoksulenkkeily on vaan ihan parasta. Olen aina rakastanut urheilua ja liikkumista ja nyt aion kesällä myös panostaa siihen. Aion kuunnella kroppaani ja jos salitreenin sijaan mieli halajaakin ulos lenkkeilemään, niin silloin menen lenkkeilemään.

Ei siis mitään ihmeellisempiä kesälomasuunnitelmia täällä. Aion ottaa aikaa itselleni ja tehdä asioita, jotka tuottavat iloa. Haluan nähdä läheisiäni ja viettää laatuaikaa ystävien kanssa. En halua suunnitella mitään liikaa, vaan mennä fiiliksen mukaan. Nyt aion ainakin viettää ainoat lomapäiväni mahdollisimman rennosti ja vaan nauttia! Tästä tulee varmasti huippu kesä!


Lähetä kommentti