SOCIAL MEDIA

maanantai 20. toukokuuta 2019

BLOGILLE OMA DOMAIN

Postaus toteutettu yhteistyössä Zonerin kanssa.


Olen jo pidemmän aikaa pyöritellyt päässäni ajatusta siitä, että hankkisin blogilleni oman domainin, eli siis oman verkkotunnuksen. Varsinkin kun siirryin takaisin Bloggeriin, on koko blogspot-osoite tuntunut turhan pitkältä ja hankalalta. Kun Zonerilta otettiin minuun yhteyttä ja tiedusteltiin olisinko kiinnostunut omasta domainista blogilleni, päätin että nyt tai ei koskaan. Tästä lähtien blogini löytää siis osoitteesta emmavaltonen.fi. Vanha osoite toimii myös edelleen ja ohjaa uuden verkkotunnuksen alle.

Oman domainin hankkiminen blogille on fiksua, sillä näin blogin osoite jää helpommin mieleen sekä on myös helpommin löydettävissä. Oma domain tuo myös ripauksen lisää ammattimaisuutta blogiin, vaikka itsellenikin tämä onkin vain harrastus. Pidän kumminkin siitä, että nyt blogillani on täysin oma, selkeä ja helposti muistettava osoitteensa. Oma domain takaa myös sen, että jos myöhemmin haluan muuttaa taas blogialustaa, niin osoitteen ei tarvitse muuttua.


Jos kiinnostuit oman domainin hankkimisesta, niin täältä pääset domainhakuun ja voit tarkistaa, onko haluamasi verkkotunnus vapaana. Voin suositella Zoneria erittäin lämpimästi, sillä sain erittäin selkeät ohjeet verkkotunnuksen asentamiseen, joiden avulla koko homma hoitui ongelmitta. Lisäksi asiakaspalvelu toimi erinomaisesti ja viesteihin vastattiin nopeasti. Suosittelen!Lähetä kommentti