SOCIAL MEDIA

torstai 4. huhtikuuta 2019

SPRING WANTIES -19

Follow my blog with Bloglovin

Vitsit, täällä sitä nyt ollaan. Vieläkin tuntuu hiukan hassulta kirjoitella tänne uuteen blogiin, hyvällä tavalla tosin. Miun viikko on hujahtanut hurjaa vauhtia ohi ja vaikea uskoa, että huomenna on taas perjantai. Päivät on mennyt pitkälti koulussa ja illat koulu- sekä kotitöiden parissa. Keskiviikkona meillä oli myös Zero Waste -asujemme kuvaukset ja maltan tuskin odottaa, millaisia kuvia saatiin aikaan. Ainakin meillä oli ihan huipputiimi! Huomenna suuntaankin viikonlopuksi Lappeenrantaan ja toivottavasti silloin pääsisi hiukan levähtämään.


Nyt kumminkin itse asiaan! Keväisin, kun alkaa siirtelemään paksuja villapaitoja syrjään, huomaa niitä puutteita vaatekaapissa. Sen takia olenkin hiukan selaillut taas nettikauppoja sekä Pinterestiä ja kerännyt juttuja, jotka löytyvät tällä hetkellä ostoslistaltani. Nykyään tulee kyllä shoppailtua paljon paljon vähemmän, kuin ennen. Mietin aina tarkkaan, mitä tarvitsen ja koitan panostaa laadukkaisiin ja ajattomiin vaatteisiin.

Ensimmäisenä toivelistaltani löytyy trenssitakki. Olen jo useamman kevään kaivannut klassista ja kaunista trenssiä, mutta sopivaa ei ole tullut vastaan. Nyt kumminkin täysin sattumalta törmäsin kriteerit täyttävään yksilöön ja se onkin tällä hetkellä postissa tulossa luokseni. Nyt täytyy vaan toivoa, että se on sopiva.

Olen myös haaveillut kesää kohti mentäessä valkoisista leveälahkeisista kangashousuista. Omistan itseasiassa kahdet tällaiset mustat ja ne ovat jo useamman vuoden olleet ihan lempparit, sillä ne ovat tyylikkäät, mutta samalla supermukavat. Nyt haluaisinkin kevääksi hiukan keväisemmät, mutta sopivien löytäminen ei olekaan mikään helpoin homma, sillä todella monista näkyy läpi. Joten, jos joku osaa vinkata, mistä löytyäisin kuvan tapaiset valkoiset ihanat housut, joista ei näy läpi, niin vinkkejä otetaan ilomielin vastaan!

Kangashousujen lisäksi tarvitsen myös vaaleat farkut kevääksi. Vanhat vaaleat pillifarkut kuluivat puhki, joten uudet ovat ihan ostoslistani kärjessä. Haluaisin slimmit, mutta en kumminkaan ihan pillejä...

Vaaleanpunainen puku on myös ollut ostoslistallani pidemmin kuin kauan. Haluaisin niin kesän juhliin tuollaisen. Bleiseri ja housut toimivat niin yhteen kuin erikseen ja stailaamalla niistä saa sopivat niin arkeen kuin juhlaan. Tykkään nykyään enemmän ja enemmän tällaisista klassisista ja monikäyttöisistä vaatteista, joita voi käyttää vuodesta toiseen.

Viimeisenä ostoslistaltani löytyy kevätkengät. Olen lämmennyt näille chunky sneakers -kengille. Näyttävät niin mukavilta ja tyylikkäiltä. Kenkävalikoimia selaillessa iskee vaan valinnan vaikeus, joten saa nähdä milloin kotiutan kevätkengät ja vien talvikengät varastoon...

Näiden lisäksi tarvitsen mm. ihan perus t-paitoja. Myös muutamat vaatteet pyörivät mielessäni, jotka aion kyllä toteuttaa itse, kunhan vaan tässä ehtisi. 

Mitäs teidän kevään toive-/ostoslistoilta löytyy?

Lähetä kommentti