SOCIAL MEDIA

sunnuntai 7. huhtikuuta 2019

RIDDARI NUMERO KAKSI


Tasan kaksi viikkoa siinä kului ja tässä olisi nyt lopputulos. Nimittäin toinen koskaan neulomani islantilainen villapaita. Ensimmäinen löytyy täältä. Tein sen poikaystävälleni, joten nyt oli vuorossa villapaita itselleni. Käytin tismalleen samaa Riddari-nimistä mallia, sillä tykästyin siihen niin kovasti.   Itselleni valitsin vaan hiukan vaaleammat ja hempeämmät sävyt.


Valitsin langaksi myös hiukan pehmoisemman ja pörröisemmän langan. Käytin Adlibriksen Alpaca Cloud -lankaa, joka on sekoitus alpakkaa, merinovillaa ja nylonia. Paidasta tuli ihanan pehmoinen ja kevyt. Väritykseltäänkin paidasta tuli todella minua. Käytin vaaleansinistä lankaa ainoastaan paidan yläosan kuvioinnissa ja se oli yllättävän hyvä veto. Se nimittäin korostaa kivasti sinisiä silmiä sekä vaaleansiniset farkut istuu kivasti sen kanssa.


Eilen illemmalla olikin ihan täydellinen sää tälle villapaidalle. Tarkeni hyvin ottaa pelkässä villapaidassa kuvia, eikä tullut yhtään kuumakaan. Saa nähdä tuleeko tätä käytettyä enää kovinkaan montaa kertaa tänä keväänä, mutta onpahan ensi syksyksi ja talveksi jo valmiina. Tämä on muutenkin niin ajaton malli, että tämä tulee pysymään käytössä varmaan vuodesta toiseen.

Tällä hetkellä miulla onkin jo kolmas Riddari puikoilla. Huomaa, että muutkin kuin minä lähipiiristäni on innostunut näistä. Jos sitten tuon kolmannen jälkeen ottaisi jonkun ihan uuden projektin.

Mitäs te tykkäätte tästä villapaidasta? Rentouttavaa sunnuntai-illan jatkoa! <3





6 kommenttia :

  1. vautsi ompa kyllä hieno neule! näyttää ihanan lämpöiseltä <3 oispa taas hauska pitkästä aikaa itsekin neuloa jotain, en kyllä tiedä onko taidot vähän ruosteessa kun ei ole moneen vuoteen mitään tehnyt :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos paljon! <3 Ei kun puikot vaan käteen ja testaamaan! Kyllä se siitä taas lähtee ja kun vauhtiin pääsee, niin on vaikeaa edes lopettaa :D

      Poista
  2. Vitsit, miten hieno! Todella kaunis 💓

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! <3 Olen kyllä itsekin super tyytyväinen tuohon.

      Poista
  3. Ihana paita! Itsellä suunnitteilla neulepaita samasta langasta. Miten lanka on kestänyt käytössä, oletko ollut tyytyväinen?

    VastaaPoista
  4. Mikä malli tässä paidassa on? Tosi kaunis 😊

    VastaaPoista