SOCIAL MEDIA

tiistai 30. huhtikuuta 2019

21 VUOTTA – 21 ASIAA, MITÄ OLEN OPPINUT

Heissan ja hauskaa vappua kaikille! Miulle vappuaatto on päivä, jolloin ikämittariin tulee aina yksi vuosi lisää. Tänään siis synttäreiden kunniaksi ajattelinkin kirjoitella pilke silmäkulmassa postausta siitä, mitä kaikkea on tullut opittua näiden vuosien aikana. 21-vuotissynttärit, joten siis 21 opittua asiaa.


1. Positiivisuutta ei voi koskaan olla tässä maailmassa liikaa. Muista pysyä positiivisena ja jakaa sitä myös ympärillesi. Hymy vastaantulevalle tuntemattomalle lämmittää usein myös omaa mieltä.

2. Laatu korvaa määrän. Oli sitten kyseessä ystävyyssyhteet tai vaatteet, laatu on paljon tärkeämpää, kuin niiden määrä.

3. Ole itsellesi armollinen. Aina ei tarvitse eikä edes voikaan olla paras kaikessa.

4. Luonto ja ympäristö ovat erittäin kallisarvoisia asioita, joten niitä täytyy kunnioittaa ja pitää niistä huolta.

5. Ruokakauppaan ei pidä mennä nälkäisenä, sillä silloin tulee ahmittua kaikkea ainoastaan silmillä.

6. Kaikella on tarkoituksensa ja jokainen kokemus kasvattaa.

7. Aina ei tarvitse olla vahva ja pärjätä yksin. On ihan okei kääntyä muiden puoleen ja pyytää apua.

8. Muista kertoa lähimmäisillesi, kuinka tärkeitä he ovat.

9. Välillä on ihan okei viettää koko päivä yöppärissä kotona sarjojen parissa.

10. Löydä aikaa asioille joista nautit. Urheilu, neulominen, ulkoilu, lukeminen... On tärkeää muistaa kiireen keskellä myös tehdä asioita, jotka saa ajatukset muualle ja jotka tuovat iloa.

11. Älä välitä muiden ihmisten mielipiteistä, vaan tee rohkeasti omaa juttuasi.

12. Baari-illan jälkeen kannattaa syödä jotain sekä juoda paljon vettä, ennen kuin menee nukkumaan. Seuraavana aamuna nimittäin kiität siitä.

13. Vaikka pidän suunnittelusta, niin kaikkea ei tarvitse aina suunnitella täysin valmiiksi. Kannattaa jättää tilaa myös sattumalle, sillä parhaat jutut tapahtuu silloin, kun ei ole suunnitellut kaikkea täysin valmiiksi.

14. Ei kannata mennä nukkumaan märillä hiuksilla. Seuraavana aamuna ne ovat nimittäin edelleen kosteat ja aivan järkyttävän näköiset.

15. Kouluhommia tai muita tehtäviä ei pidä jättää viimeiseen iltaan. Parempi tehdä ajoissa ja välttyä viimeisen illan paniikilta.

16. Naura, kun naurattaa ja itke, jos itkettää. Tunteita on ihan turha piilotella ja patoa sisällään.

17. Elämä on liian lyhyt myrkyllisille ihmissuhteille. Vietä aikaa ihmisten kanssa, jotka saavat sinulle hyvän olon. Turhaan roikut ihmissuhteissa, jotka saavat sinut tuntemaan itsesi mitättömäksi ja huonoksi.

18. Luota intuitioosi. Se on nimittäin yleensä aina oikeassa.

19. Muista kumminkin poistua mukavuusalueeltasi. Mukavuusalueen ulkopuolella nimittäin tapahtuu oppimista ja kehittymistä.

20. Älä jossittele, vaan tee asioita, joita haluat tehdä. Aloita opiskelemaan uutta kieltä. Kokeile jotain uutta harrastusta. Aloita keskustelu tuntemattoman ihmisen kanssa. Syö jäätelöä aamupalaksi, jos siltä tuntuu.

21. Älä koskaan lopeta unelmointia ja niiden unelmien tavoittelua. Koskaan ei voi tietää, mitä seuraavaksi tapahtuu.


2 kommenttia :

  1. myöhäiset synttäri onnittelut<3! tosi hyviä juttuja oot koonnut tähän postaukseen :) oon kyllä ihan samaa mieltä kaikista noista :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! <3 Kiva kuulla, tätä postausta olikin ihana tehdä :)

      Poista