SOCIAL MEDIA

maanantai 18. maaliskuuta 2019

HUONOJEN HIUSPÄIVIEN PELASTUS


Niin se pyörähti taas uusi viikko käyntiin. Viikonloppu kuluikin töiden parissa, joten hirveästi en ehtinyt lepäilemään, mutta onneksi ei ole mikään superkiireinen viikko edessä. Kaiken muun tohinan keskellä olen vielä tehnyt uutta blogiani. Postauksia on kertynyt niin paljon, että niiden siirtämiseen menee hurjan kauan. Onneksi nyt aletaan olemaan jo loppusuoralla ja pian pääsenkin avaamaan upouudet blogisivuni. Maltan tuskin odottaa!


Nämä kuvat käytiin nappaamassa lauantaina nopeasti ennen töihin lähtöä. Tässä asussa yhdistyy muutamat tämän hetken lempparit. Ostin tuon hiuspannan loppusyksystä ja se on ollut siitä lähtien kovassa käytössä. Täydellinen niihin päiviin, kun ei jaksa/ehdi tekemään hiuksille mitään, niin voi vaan vetäistä pannan päähän ja tukka on kuosissa. Pienempänä tuli käytettyä pantoja hyvin useastikin, mutta sitten ne vaan jäivät, enkä ole useampaan vuoteen koskenutkaan hiuspantoihin. Nyt ne kumminkin ovat taas löytäneet tiensä käyttööni. Onhan pannat vielä kaiken lisäksi kiva lisä asuun.
 Sen lisäksi olen tällä hetkellä taas innostunut yhdistelemään hameita ja villapaitoja keskenään. Koko talvi on tullut kuljettua pidemmän päälle housuissa, niin on ihanaa taas päästä käyttämään hameita. Nyt vain odotetaan, että lämpenee sen verran, että sukkahousut voi jättää kaappiin..


Villapaita / Bik Bok
Hame & takki / Zara
hiuspanta / Glitter
laukku / Mango
kengät / Vagabond
Tehokasta viikkoa teille! <3

Lähetä kommentti