SOCIAL MEDIA

keskiviikko 13. maaliskuuta 2019

5 x KEVÄÄN JA KESÄN IHANIMMAT TRENDIT

Tänään pääsin nauttimaan vapaapäivästä keskellä viikkoa ja sen (sekä erään kouluhomman) takia olen selaillut paljon Pinterestiä. Saapuva kevät ja valo inspiroivat hurjasti. Päätinkin kasata myös tänne blogiin pienen katsauksen kevään trendeihin, joista olen itse ainakin innoissani. Näitä on aina superkiva kasata ja itse ainakin saan inspiraatiota pukeutumiseen. Pidemmittä löpinöittä, eiköhän mennä suoraan asiaan.


Catwalkeilla on viime aikoina näkynyt jonkin verran niin virkattuja, neulottuja kuin solmittuja vaatteita sekä asusteita. Tästä trendistä olen varsinkin innoissani, koska rakastan neuloa ja virkata. Viime kesänä teinkin itselleni jo yhden virkatun mekon, mikä löytyy täältä. Saas nähdä, mitä seuraavaksi...


Kenellekään ei varmasti tule yllätyksenä, että eläinkuosit jatkavat pinnalla myös keväällä ja kesällä. Nyt leopardi- ja käärmeennahkakuosi saavat kaverikseen myös muita eläimiä, sillä on niin tiikeri-, seepra- kuin dalmatialaiskuosia. Nättejä ja ajattomia kuoseja, joten tykkään!


Aikaisemmin kevätkadut ovat täyttyneet valkoisista tennareista, mutta tänä keväänä valkoiset nilkkurit tai saappaat ovatkin se juttu. Ihastuin näihin kovasti, mutta puhtaana pito hiukan epäilyttää... Nämä näyttävät mielestäni varsinkin vaaleiden farkkujen kanssa superhyvältä. Täydelliset kevätkengät siis!


Maanläheiset sävyt ovat myös pinnalla ja keväällä pukeudutaankin päästä varpaisiin beigen/nuden sävyihin. Vaaleat sävyt tekevät lookista todella keväisen ja itse ainakin pidän tästä rauhallisesta yhdistelmästä. Aina ei tarvitse pukea montaa eri väriä, vaan yksinkertaisuus ja klassisuus on tyylikästä!


Koska kevät ja kesä tekevät tuloaan, niin tuloaan tekevät myös kukkakuosit. Ihanan maalaisromanttisen tyylisiä kukkakuoseja sekä upeita värejä. Varsinkin oranssia ja vaaleansinistä näkyy paljon. Tälle trendille ehdottomasti iso peukku, sillä kukkamekot ovat rakkautta! 
Mitäs mieltä te olette alkavan kevään trendeistä? 

Lähetä kommentti