SOCIAL MEDIA

torstai 13. lokakuuta 2016

NAHKAA & NEULOSTA


Tykkään yhdistellä erilaisia materiaaleja asuissani. Yksi lemppariyhdistelmäni onkin yhdistää nahkaa johonkin pehmeään ja villaiseen. Mustat tekonahkahousut ovat yhdet lempihousuistani ja yhdistän niihin aina jotain isoa ja rentoa, jotta lopputulos on tyylikäs eikä liian tiukka ja epämukava. Tämä harmaa neuletakki sopii mielestäni näiden kanssa todella hyvin, sillä se on ihanan over sized ja pehmoinen. Luo kivan kontrastin noiden pöksyjen kanssa. 



Näissä kuvista tuli mielestäni supersyksyisiä. Tykkään kyllä lopputuloksesta, mutta ainut mikä mua näissä kuvissa ärsyttää on tuo "kaunis" palovamma keskellä kaulaani. Onnistuin jotenkin lauantaina sohaisemaan kuumalla kihartimella itseäni kaulaan ja palovammahan siihen tuli. Hyvä Emma! Olen myös viime päivinä miettinyt, että mitä kaikkea keksisin tänne blogin puolelle. Mietin, että voisin tehdä jotain meikkipostausta esimerkiksi arkimeikistäni tai sitten jakaa teille jotain DIY ideoita. Miltä kuulostaisi? Olisi kiva kuulla, mitä postauksia te haluaisitte nähdä blogissani, joten nyt esittäkää ajatuksianne vapaasti kommentteihin. :-)



tekonahkahousut New Yorker, toppi H&M, neuletakki Gina Tricot, kengät Andiamo, korvarenkaat äidin vanhat, rannekoru Pandora

Lähetä kommentti