SOCIAL MEDIA

torstai 14. helmikuuta 2019

HUSKYJA & KOIRAKUUMETTA


Heti näin postauksen alkuun täytyy varoittaa siitä, että tämä postaus saattaa aiheuttaa koirakuumetta. Ainakin allekirjoittanut sai näistä supersuloisista karvakuonoista erittäin kovan koirakuumeen... Tosin kukapa voisi olla ihastumatta näihin upeisiin eläimiin?


Niin kuin jo aikaisemmin kirjoitin, niin kävimme viime viikolla Levillä ollessa tutustumassa myös Levin Huskypuistoon. Ehdottomasti yksi reissun kohokohtia, kun pääsi ihastelemaan ja rapsuttelemaan noita karvakuonoja. Huskypuistosta löytyi myös muita koiria, napakettu, poroja sekä susikoiria, joita käytetään mm. elokuvissa susina. Sen lisäksi suloiset 6 kuukautiset huskypennut ehdottomasti veivät sydämeni. Suosittelen ehdottomasti käymään tuolla, jos Lapissa päin koskaan liikutte!


Olen aina ollut koiraihminen henkeen ja vereen. Meillä onkin lähes aina elämäni ajan ollut kotikotonani koiria. Muistan, kun pienenä luin hulluna koirarotukirjoja ja jo silloin Siperian Huskyista muodostui yksi lempiroduistani. Keräsin niitä leluina ja haaveilin, kuinka jonain päivänä vielä omistaisin sellaisen. Edelleen tuo haave elää ja ehkä jonain päivänä, jos elämäntilanne sen sallii, niin omistan tuollaisen upeuden.

Vaikka kova koirakuume vaivaakin, niin vielä on maltettava, sillä koira ei vaan oikein istu tämän hetkiseen elämäntilanteeseen. Kun on tottunut elämään koirien kanssa ja yhtäkkiä sellaista ei omasta kodista löydykään, niin sitä huomaa, kuinka kaipaakin sellaista karvakaveria päivittäiseen elämään. Koirathan ovat ihmisen parhaita ystäviä. Onneksi meiltä löytyy rakas Osku-koira vanhempieni luota, jota on pakko käydä aina tasaisin väliajoin paijjaamassa. <3 


Muistetaanpa myös ystävänpäivänä ystävien sekä rakkaiden lisäksi niitä häntää heiluttavia ihmisen parhaita ystäviä! Ihanaa ystävänpäivää vielä kaikille! <3

Lähetä kommentti