SOCIAL MEDIA

maanantai 14. tammikuuta 2019

VUODEN 2019 INSPIROIVIMMAT TRENDIT


Näin uuden vuoden pyörähdettyä käyntiin, ajattelin tehdä pienen trendikatsauksen. Pinterestiä on tullut selattua viime päivinä taas oikein huolella, joten ajattelin, että miksenpä jakaisi lempparini myös täällä. 
Värit jatkavat aika maanläheistä linjaa, mutta itselläni on ainakin ruskeiden sävyjen lisäksi pistänyt silmään sininen. En sitten tiedä, johtuuko se ihanasta vaaleansinisestä neulelöydöstäni, joka on ollut luultavasti koko kuluneen talven käytetyin neuleeni. Kuoseissa tutut lempparit näkyvät edelleen vahvasti, nimittäin ruutu- sekä eläinprintit. Leo-kuosi on selvästikin saanut vahvan kilpailijan, sillä käärmeennahkakuosiin törmää tällä hetkellä ihan joka puolella. Pakko silti myöntää, että vaikka olen hurahtanut myös käärmeennahkakuosiin, niin kyllä se leo on edelleen ykkönen.
Nyt tuntuu myös asusteet olevan kovassa trendissä. Helmiä löytyy korujen lisäksi niin laukuista, kuin hiuksista. Muutenkin kaikki hiuskoristeet ovat tällä hetkellä todella pinnalla. Kauniita laukkuja, korvakoruja ja kenkiä. Asusteet ovat kyllä helpoin tapa tehdä tylsästäkin asusta mielenkiintoisen ja itsekin tykkään piristää perus arkivaatteitani esimerkiksi kivoilla korvakoruilla. Heti tulee vähän huolitellumpi olo!
Tässä nyt taas muutamia juttuja ja kuvia siitä, mikä minua inspiroi tällä hetkellä. Kertokaa toki, mikä teitä inspiroi tai onko tällä hetkellä jokin trendi, joka on juuri teidän mieleenne. Ihanaa ja inspiroivaa viikkoa! <3

Lähetä kommentti