SOCIAL MEDIA

sunnuntai 6. tammikuuta 2019

JOULULOMAN PARHAAT & EI NIIN PARHAAT


Huomenna olisi se päivä, kun pitäisi palata lomalta takaisin arkeen. Niin, pitäisi. Minulla se taitaa kumminkin kulua vällyjen välissä kotona, sillä viimeisen lomapäivän kunniaksi päätti kuume nousta. Ilmeisesti ympyrä sulkeutuu, sillä tuli loma myös aloitettua flunssassa. Ei auta muu, kuin levätä ja toivoa, että tämä menisi mahdollisimman nopeasti ohi, jottei heti tipu koulusta kärryiltä. Toivottavasti tämän jälkeen ei myöskään tarvitsisi vähään aikaan sairastella...


Sairasteluista huolimatta joululoma oli oikein rentouttava ja onnistunut. Vietin aikaa perheen kanssa, näin ystäviä, kävin töissä ja juhlitiin poikaystäväni kanssa vuosipäiväämme. Tuli myös ulkoiltua jonkin verran ja nautittua aivan ihanista talvisäistä. Nämäkin kuvat kävimme nappaamassa yhtenä ihanan aurinkoisena päivänä. 
Vaikka tykkäänkin arkeen paluusta, niin jotenkin aina onnistuneen loma päätteeksi on hyvin haikea olo. Oletteko muut huomanneet samaa? Onneksi kevät on yleensä hyvin tapahtumarikasta aikaa ja koulussa on paljon mielenkiintoisia kursseja luvassa, niin eiköhän tämä tästä taas, kun pääsee vaan kunnolla arkeen kiinni. Seuraava reissu onkin luvassa jo kuukauden päästä, niin ei tässä kyllä kerkee kauaa "tylsistymään" arkeen.


Takki Vero Moda / Neule Polo Ralph Lauren / Housut Bik Bok / Kengät Vagabond / Hanskat H&M

Nauttikaa vielä sunnuntai-illasta ja tsemppiä alkavaan viikkoon! <3

Lähetä kommentti