SOCIAL MEDIA

maanantai 28. tammikuuta 2019

ENSIMMÄISET ITSETEHDYT HOUSUNI


Olen aina hiukan kammoksunut housujen kaavoittamista ja valmistamista. Aina painotetaan kovasti sitä, kuinka istuvia ja hyvän näköisiä housuja on todella haasteellista tehdä. Ainakin Muodin huipulle -ohjelmassa tuomarit aina kauhistelevat huonosti istuvia housuja ja jos joku on onnistunut tekemään istuvat housut, niin jatkopaikka on taattu. Tämän takia en ole oikeastaan koskaan uskaltanut lähteä tekemään  itselleni housuja yksin. Onnekseni meillä alkoi heti joululoman jälkeen koulussa kurssi, jonka tavoitteena meillä oli kaavoittaa ja valmistaa housut, niin pääsin vihdoin tutustumaan housujen tekoon.
Löysin Eurokankaasta ihanan pehmoisen ruutukuosisen kankaan, jonka pohjalta lähdin suunnittelemaan housuja. Halusin käytännölliset, mukavat ja tyylikkäät housut. Mielestäni onnistuin tavoitteissani erinomaisesti, sillä lopputulos oli jopa parempi, mitä olin odottanut. 


Housuista löytyy edestä vetoketju sekä hakaskiinnitys, vyölenkit sekä kunnon taskut. Lauantaina nämä pääsivätkin ensimmäistä kertaa käyttöön ja hoitivat hommansa kyllä oikein hyvin. Erittäin mukavat jalassa, muttei kumminkaan tullut mitään pyjamahousufiilistä, mitä myös aluksi pelkäsin. Näiden onnistuneiden housujen jälkeen iskikin pieni housukuume ja saa nähdä, jos olen kohta jo toisien housujen teon parissa...


Takki Vero Moda
Housut omaa käsialaa
T-paita & hanskat H&M
Nilkkurit Vagabond
Semmoinen vuoden ensimmäinen projekti. Nyt sitten koulussa jatketaankin Zero Waste -suunnittelun ja kaavoittamisen parissa. Ei siis projektit pääse loppumaan kesken, mutta mikäs sen parempaa.
Mitäs te tykkäätte näistä housuista? Aurinkoista viikon alkua!

Lähetä kommentti