SOCIAL MEDIA

maanantai 10. joulukuuta 2018

PIPARIN TUOKSUA, TONTTUJEN JUOKSUA


14 yötä enää jouluun! Kai tekin olette jo ihan fiiliksissä? Täällä ainakin jo ollaan! Netflixistä on jo katsottuna kaikki jouluelokuvat ja Jouluradio soi lähes jatkuvalla syötöllä kotona ollessani. "Jouduin" myös eilen katsomaan ennen nukkumaan menoa pari jaksoa Tonttu Toljanteria, sillä olin ennen sitä katsonut jännittävää rikossarjaa ja no, halusin varmistaa, etten näe painajaisia. Enpä muuten nähnyt! 
Aamuni olen aloittanut kanelipuurolla ja piparilla (ja sillä Jouluradiolla). Torttuja on tullut tehtyä myös itse sekä glögiä juotua vaikka millä mitalla. Joululahjat on jo hankittu ja kynttilöistä nautin joka ilta. Jos ei siis jo tullut selville, niin joulu on vaan lempijuhlani. Olen ollut jouluihminen henkeen ja vereen lapsesta asti, enkä tiedä mitään parempaa, kuin sen ihanan yhdessä olon, lämpimän tunteen, iloisen mielen, herkkuruuat sekä antamisen ilon. Sen takia onkin tärkeää juhlistaa tätä hyvän mielen juhlaa ja jakaa iloa ympärilleen.


 Innostuin yhtenä iltana leipomaan pipareita ja niitähän sitten tulikin tehtyä. Ihana piparkakkujen tuoksu valtasi koko kämpän ja pari tuntia vierähtikin nopeasti, kun samalla innostuin myös koristelemaan piparit. Pipareiden leipominen ja koristeleminen onkin yhtä lempparijoulupuuhistani. Siinä pääsee käyttämään omanlaista luovuuttaan, vaikka aina kaikki ei ehkä mene ihan putkeen ja piparit saattaa mennä vähän pipariksi... Pääasia on kumminkin maku ja löytyihän sieltä niitä onnistuneempiakin yksilöitä! 
Kuten mainitsin, niin innostuin ehkä tuossa hommassa hiukan... Pipareita tuli tehtyä sen verran, että kauhistelin jo, että kuinka saan koskaan ne kaikki syötyä. No, ratkaisuna oli se, että laitoin poikaystäväni mukaan niitä rasiallisen ja sen lisäksi kutsuin myös ystäväni glögi-piparkakku-joulutorttu -iltaan luokseni. Parasta, kun voi herkutella yhdessä!


Kuinkas teidän jouluvalmistelut oikein sujuvat?

Lähetä kommentti