SOCIAL MEDIA

keskiviikko 26. joulukuuta 2018

MINUN JOULUNI 2018


Joulupyhät alkaa olemaan ohi ja huomenna suuntaankin jo takaisin Lahteen. Joulu oli taas tänäkin vuonna erittäin onnistunut ja sen vuoksi halusinkin koota tänne pienen kuvakoosteen joulustani. Tällä hetkellä vatsa on täynnä jouluruokaa ja -suklaata, mutta olo on onneksi erittäin rentoutunut. Flunssa on alkanut myös helpottaa. Onneksi lomaa on kumminkin vielä jäljellä ennen koulun jatkumista. 


Jouluaattoaamu alkoi tuttuun tapaan Joulupukin Kuumanlinjan äärellä. Riisipuuroa ja lastenohjelmia yöppärissä. Perinne, josta tulee aina todella joulumielelle. Jouluun kuuluu muutenkin perinteet hyvin tiiviisti, joten aattooni kuului tietenkin myös perheen kanssa yhdessä oloa, lautapelejä, joulusaunaa, jouluillallista ja viimeisenä joululahjojen avaaminen. Olin ollut ilmeisesti tänäkin vuonna todella kiltti, sillä sain aivan ihania lahjoja. 

Joulupäivä kului myös rennoissa merkeissä kotikotona. Elokuvia ja erilaisia pelejä. Unohtamatta tietenkään herkkuruokia. Niin ihana olo kun on saanut viettää laatuaikaa perheen kanssa ja syödä hyvin. Ehdottomasti parasta joulussa. <3 


Nyt onkin tämän illan ohjelmassa tapsantanssien sijaan lähteä haukkaamaan raitista ilmaa ja sulattelemaan vähän kinkkua lenkille tämän yhden riiviö koiran kanssa. Nauttikaapa tekin Tapaninpäivästänne! 


Lähetä kommentti