SOCIAL MEDIA

maanantai 3. joulukuuta 2018

JOULUKUUN STARTTAUS


Suosikkikuukauteni on vihdoin täällä!! Joulukuuhun mahtuu niin paljon kaikkea ihanaa ja juhlia, että tässä kohtaa aina kaikki syksyn ahdistus ja väsymys jäävät taakse. Nytkin kun on saanut herätä valkoiseen joulukuuhun, niin huomaa, että mielikin on niin paljon virkeämpi. Ulos lähtiessä tuskallisen irvistyksen sijaan kasvoille nousee ilahtunut hymy. Ja olen aivan varma, etten ole ainoa, joka kokee näin, sillä tuntemattomat vastaankulkijat kohdataan taas hymyssä suin. Piristää niin paljon, kun saa tuntemattomalta ihmiseltä hymyn. On myös kiva huomata, kuinka hymy tarttuu, kun itse hymyilee vastaantulijalle, niin usein sieltä saa myös hymyn takaisin. Muistetaan siis hymyillä!


Minun joulukuuni käynnistyikin ihanan jouluisissa tunnelmissa. Kävimme nimittäin kuuntelemassa Lappeenrannan Kehruuhuoneella Carpe Diem -kuoron joulukonserttia, jossa siis äitini on mukana. Ai että, mikä joulufiilis tulikaan tuossa miljöössä joululauluja kuunnellessa.

Joulukuun ensimmäisen kunniaksi lauantaina päätinkin laittaa pitkästä aikaa punaista huulipunaa. Jotenkin joka kerta kun tulee punattua huulet, tulee mietittyä, että miksi en käytä punaista huulipunaani useammin. Jotenkin niin kiva lisä tähänkin lookkiin. Miulla oli muutenkin miun uudet takki ja laukku käytössä, joista tykkään ihan superisti, niin olin ja olen edelleen jotenkin todella tyytyväinen tähän asuun. Olen nyt hurahtanut ihan käärmeennahka kuosiin, joten olen aivan rakastunut tuohon laukkuun, vaikka aluksi mietin, että onkohan tuo liian raju minulle, niin onneksi päätin kumminkin hankkia sen, sillä siitä on tullut ihan lemppari! Samoin tuo teddytakki oli nappiosuma, sillä se on juuri miun näköinen. Vaikka se on superpehmoinen ja mukava päällä, niin se kumminkin istuu todella hyvin ja on tyylikäs. Tykkään! 


Takki Zara / Mekko Bik Bok / Laukku Mango / Kengät Vagabond / Hanskat H&M

Tälläkin viikolla on taas kaikkea kivaa luvassa nimittäin pikkujouluja (kyllä, useammat...:D) sekä itsenäisyyspäivä. Maltan tuskin odottaa, että pääsee taas herkkujen äärellä ihailemaan linnan pukuloistoa! Ihanaa viikkoa myös teille sinne, nauttikaa! <3

Lähetä kommentti