SOCIAL MEDIA

torstai 8. marraskuuta 2018

VANHOJA ASUKUVIA 2014-2018 PT. 2

Näin torstain kunniaksi päädyin selailemaan vanhoja postauksiani ja siitä inspiroituneena sain idean kasata postaus asuista vuosien varrelta. Blogia olen tosiaan kirjoittanut vuodesta 2014 alkaen, ja asujen kuvaaminen ja jakaminen on ollut aina keskeisimmässä roolissa blogiani. Onkin siis hauska kurkistaa vanhojen asujen pariin ja nähdä, kuinka tyyli on vuosien varrella muuttunut. Joten eiköhän mennä suoraan asiaan. Kaikki asut ovat lokakuulta vuodesta 2014 vuoteen 2018.

2014


Tämä asu oli tuohon aikaan hyvinkin silloista minua. Converset jalassa lähes aina ja farkkua löytyi housujen lisäksi myös paidasta. Nykyään en jotenkin tuntisi kyllä itseäni yhtään itseksi tässä yhdistelmässä, vaikka ei siinä mitään vikaa olekaan. Huomasin myös, että tuolloin melkein jokaisissa asukuvissani katsoin maahan? :D Liekö ollut joku trendi tuolloin vai miksi on täytynyt aina katsoa jalkoihin??
2015


Tässä asussa onkin hauskasti sama neuletakki käytössä, kuin edellisessä. Tästä asusta tykkään jo huomattavasti enemmän, kuin edellisestä ja se onkin enemmän minua. Kyseinen mekko löytyy edelleen kaapistani ja pidän siitä edelleen hurjasti. Muuten voisin myös pukea koko asun tuollaisenaan päälleni, mutta nykyään jättäisin tuon hatun pois sekä vaihtaisin kengät ylipolvensaappaisiin tai nilkkureihin. Muuten jopa tykkään tästä asusta ja sen inspiroimana täytyy taas joku päivä pukea tuo sininen mekko päälle!
2016


Tämä kahden vuoden takainen asu on jo täysin minua. Tykkään tästä vieläkin superisti ja harmittaa, etten tänä syksynä ole jostain syystä tajunnut käyttää tuota ihanaa harmaata huivikaapua. Se on niin lämmin ja mukava, mutta jotenkin en ole muistanut sen olemassa oloa. Tykkään muutenkin näiden kuvien fiiliksestä paljon. Ainut asia jonka voisin tässä asussa muuttaa, on se, että vaihtaisin vyön ehkä vähän sirompaan.
2017

Viime vuoden asukuvat onkin napattu hauskasti samassa paikassa, kun vuoden 2016. Tästä asusta ei oikeastaan löydy mitään negatiivista sanottavaa. Tykkään siitä edelleen ja isteasiassa jokainen vaatekappale on edelleen käytössä. 
2018


Viimeisempänä onkin parin viikon takaiset asukuvat. Kyllähän tämä asu tällä hetkellä myös mielyttää kaikista eniten silmää. Hyvänä kakkosena tulee kyllä 2016-vuoden asu. Tätä kasatessa oli kyllä hauska huomata se, kuinka se tyyli on vuosi vuodelta pienin askelein kehittynyt siihen mitä se on. Luultavasti se myös jatkaa kehittymistään, sillä uskon, että vaikka on löytänyt oman tyylinsä, niin silti vuosivuodelta se hiukan muuttuu esimerkiksi erilaisten trendien mukana sekä jo iän ja kokemuksen tuomien asioiden mukana.
Mitäs mieltä te olette? Minkä vuoden asu oli teidän lemppari?

Lähetä kommentti