SOCIAL MEDIA

keskiviikko 21. marraskuuta 2018

JOULU SAAPUI KOTIIN


Olen pienestä asti ollut henkeen ja vereen jouluihminen. Rakastan joulussa kaikkea. Ruokaa, fiilistä, musiikkia, sisustusta ja yhdessä oloa. Joulufiilistelyn olen aloittanut jo pari viikkoa sitten, koristeet kaivoin esille taas viikko sitten. Olen koittanut vielä hillitä itseäni joulupostausten suhteen, sillä tiedän, että kaikki eivät ole niin joulurakkaita tai jaksa muutenkaan mitään jouluhömpötyksiä liian aikaisin. Nyt kumminkin ajattelin, että on vihdoin aika aloittaa virallisesti myös joulufiilistely täällä blogin puolella, sillä eihän joulukuun vaihtumiseen ole enää kuin reilu viikko. Muutenkin, miksi joulua ei voisi fiilistellä jo hyvissä ajoin, kun tuntuu, että itse joulukuu vierähtää aina niin nopeasti. Miksei rakkauden ja lämmön täyteistä juhlaa voisi fiilistellä niin paljon, kuin huvittaa?


Niin kuin mainitsin, niin kaivoin viime viikolla vihdoin joulukoristeet esiin. Joulu on oikeastaan ainut juhla, joka vaikuttaa sisustukseeni. Minun joulusisustukseeni kuuluu vahvasti kaikenlaiset valot sekä kynttilät. Niitä oikeastaan pidänkin ympäri talven ja syksyn, sillä ne tuovat ihanasti tunnelmaa synkkiin iltoihin. Uusimpana joulukoristeena kotiini löytyi tuo aivan upea kultainen kynttilätarjotin. Löysin siihen samalla aivan ihania kynttilöitä, joilla sain kauniin asetelman aikaiseksi. Niiden lisäksi jouduin myös ostamaan tuon poron, sillä onhan se nyt aivan superkaunis ja tuo myös kokonaisuuteen joulun tuntua, sillä mitä olisikaan joulu ilman poroja. Mielestäni tuosta asetelmasta tuli oikein onnistunut, sillä se on aivan minun näköinen ja sopii tänne mainiosti.


Myös vanhat koristeeni löysivät paikkansa kämpästäni. Paperiset vuosia sitten itsetekemät jouluvat, tonttu-ukot sekä joulutähti tuovat myös joulun tuntua kotiin. Olen aina ollut kauniiden mutta hillittyjen joulukoristeiden ystävä. Tykkään, että ne sopivat sisustukseen, mutta eivät kumminkaan pomppaa silmille. Välkkyvät ja värikkäät joulukoristeet sekä valot eivät vaan sovi minulle. Uskon, että pitkälti rakkauteni jouluun sekä joulusisustaminen ovat lähtöisin kotontani. Äitini on myös jouluihminen, joka tykkää laittaa aina kodin jouluiseksi, mutta kumminkin hillityn kauniiksi. Kodikasta ja lämpöistä, mutta ei kumminkaan överiä. 
Entäs te? Kuinka te tykkäätte laittaa joulua kotiinne?

Lähetä kommentti