SOCIAL MEDIA

torstai 29. marraskuuta 2018

HYVÄN MIELEN JOULULAHJOJA MIEHELLE

*Postaus on toteutettu yhteistyössä JACK & JONES Karisman kanssa.


Monille joulun alla eniten päänvaivaa tuottaa lahjat kumppanille, isälle tai veljelle. Mitä oikein hankkia heille? Itsekin painin kyseisen ongelman parissa vuodesta toiseen ja sen takia olenkin superinnoissani, sillä minulla olisi tarjolla ratkaisu. Haluaisin nimittäin antaa teille lahjavinkin, jolla saatte hyvän mielen niin itselle, lahjansaajalle kuin Lastenklinikoiden Kummeille. Lahja, jonka ostamalla teette samalla myös hyvää.


Huomenna, eli perjantaina 30.11. käynnistyy Jack & Jones:in sekä Kummit Ry:n yhteinen kampanja. Muun muassa Lahdessa sijaitsevaan Karisman JACK & JONES:iin (https://www.instagram.com/jackandjones_karisma/?hl=fi) tulee silloin myyntiin tämä yhteistyömallisto. Kummit-mallisto koostuu hupparista, t-paidasta, piposta sekä sukista. Huppari sekä t-paita on saatavilla kolmessa eri värissä. Pipo taas löytyy sekä mustana että keltaisena. 
Jokaisesta ostetusta kampanjatuotteesta lahjoitetaan 1€ Kummit Ry:n toiminnalle, mikä on aivan huikeaa. Joululahjoissahan yleensä parasta on se, kuinka hyvän mielen siitä saa itselleen, kun pystyy ilahduttamaan toista. Kampanjatuotteen ostamalla saa siis tuplasti paremman mielen, kun tietää samalla tehneensä hyvää ja lahjansaaja osaa myös varmasti arvostaa lahjaa ihan eri tavalla.


Itse olen aivan fiiliksissä tästä mallistosta. On aina niin siistiä, kun tällaisia kampanjoita järjestetään ja näin jokainen voi tehdä hyvää. Pienilläkin teoilla on merkitystä. Lisäksi nämä ovat kivoja arkivaatteita ikään katsomatta. Kannattaa siis käydä hakemassa itselle tai pukinkonttiin ja laittaa hyvä kiertämään! <3


Lisää JACK & JONES:in sekä Kummit Ry:n yhteistyökampanjasta pääsette lukemaan Kummien uusimmasta lehdestä täältä. Muistakaa myös seurata JACK & JONES Karismaa Instagramissa (@jackandjones_karisma), niin pysytte niin tästä, kuin muistakin kampanjoista kärryillä!
Rentoa viikonloppua jo näin etukäteen! <3

Lähetä kommentti