SOCIAL MEDIA

maanantai 29. lokakuuta 2018

UUSI KAMERA SEKÄ KARVAREUHKAN PALUU


Ai että, miten pieni loma voikaan tehdä hyvää. Tänään sain vielä nauttia maanantaivapaasta ja mielelläni voisin nauttia vielä muutamasta lisävapaastakin. Syysloma hurahti yhdessä hujahduksessa ohi ja vaikka aikaisemmin kirjoittelin siitä, että haluan tämän loman vaan hengata ja nauttia, niin on sitä kyllä silti tullut tehtyä taas vaikka ja mitä.
Viime viikolla tuli myös hankittua jotain, josta olen haaveillut jo viimeset pari vuotta. Ostin nimittäin uuden kameran!! Miulle valokuvaaminen on ollut aina yksi mielenkiinnonkohteista ja rakastan tehdä tätä blogiakin sen vuoksi, että pääsen tuottamaan visuaalista sisältöä ja jakamaan kuviani. Parin vuoden ajan olen jo haaveillut pienemmästä kamerasta, sillä iso ja raskas järkkärini ei aina ole minulle se toimivin vaihtoehto. Halusin kameran, jolla voisin ottaa vieläkin laadukkaampia kuvia sekä sellaisen, jota jaksaisin kantaa mukana ja se mahtuisi pienempiinkin laukkuihin. Aina kumminkin se uuden kameran hankkiminen vaan jäi, sillä "onhan minulla jo ihan ookoosti toimiva kamera". No lomalla kävin kumminkin taas katselemassa kameroita ja Olympus  PEN E-PL9, josta olen jo jonkun aikaa haaveillut oli niin hyvässä tarjouksessa, että ajattelin vaan, että nyt tai ei koskaan. Ja niinhän siinä kävi, että nyt ollaan mikrojärjestelmäkameran sekä lisäobjektiivin uusi onnellinen omistaja. Tähän mennessä kyseisestä vempeleestä ei ole ollut muuta kuin hyvää sanottavaa. Niin hyvän kokoinen ja niin laadukkaita ja valovoimaisia kuvia. Suosittelen!


 Uuden kameran opettelun lisäksi lomaani on kuulunut myös muun muassa lemppari sushibuffetissa käyntiä, hohtokeilausta, glögin juomista viltin alla, Lappeenrannassa pyörähtämistä, kavereiden tuparien juhlimista sekä vanhempien ja Osku-hauvan moikkaamista. Paljon on siis mahtunut tekemistäkin lomaan. Ensilumetkin satoivat jo Lahteen, tosin sulivatkin lähes yhtä nopeasti pois. Kumminkin kun aamulla avasin verhot ja huomasin, että ulkona sataa lunta, tunsin kuinka sisäinen jouluhifistelijäni heräsi taas henkiin. Tästä se taas lähtee! Kelien viilennyttyä olen taas päässyt käyttämään lempparitakkejani ja vitsit, kuinka ihanaa oli vetää tuo karvainen rakkaustakki päälle. Kylmenevästä säästä tekee huomattavasti siedettävämpää ja jopa mielekästä se, että kaapista löytyy ihania lämpöisiä vaatteita. <3 Vai mitä mieltä te ootte? 


Ihanaa viikkoa! <3

Lähetä kommentti