SOCIAL MEDIA

maanantai 10. syyskuuta 2018

SYYSASU - RAITAA JA NAHKAA


Tällä viikolla pyörähti virallisesti miun arki käyntiin, sillä kesäloma loppui ja koulu alkoi taas. Vaikka kesä oli huikea, niin on ihanaa kyllä palata taas koulun pariin. Töitä tein koko kesän (ja jatkan vielä koulun ohellakin), mutta silti ehdin nähdä ja kokea vaikka mitä. Loman loppuun miulla sattui hyvin töistä useampi vapaapäivä putkeen, niin sain nauttia vielä loppurutistuksen Lappeenrannassa. Oli ihana nähdä ja nauttia niin perheen, ystävien kuin poikaystävän seurasta. Nyt on ainakin sellainen olo, että on tullut levättyä oikein kunnolla ja on valmis palaamaan opiskeluiden pariin.


Alkusyksy on pyörähtänyt myös säiden puolesta ihanasti käyntiin. On ihanaa, kun pääsee käyttämään mekkoja vielä ilman, että joutuu palelemaan. Viime lauantainakin lähdin tässä asukokonaisuudessa liikkeelle, mutta kaupungilla pyöriessä tuli todettua, että takki oli ihan liikaa. Mekko ja takki ovat itseasiassa molemmat uusimpia hankintojani. Nahkatakki on jo pitkään ollut tyylini tärkeä kulmakivi ja edellisen kulutinkin aivan loppuun. Sen takia olin jo pidemmän aikaa etsinyt sitä uutta täydellistä nahkatakkia. Etsintää vaikeutti myös se, että halusin nahkiksen, joka olisi ihan aitoa nahkaa, sillä näin se olisi paljon pitkäikäisempi. Aito nahka ei myöskään käytöstä niin välitä, vaan pikemminkin se muotoutuu käytössä entistä paremmaksi ja kauniimmaksi. Oli aikamoisen metsästyksen takana kyllä, että löysin tämän kyseisen yksilön, mutta nyt on onneksi taas luottotakki naulakossa. Jotenkin nahkatakki tekee vaan asuta, kuin asusta tyylikkäämmän.


Nahkatakki River Island, mekko Zara, laukku Gina Tricot, kengät Nike, aurinkolasit Nelly.com, kello MBMJ
Vaikka nämä lämpimät syyskelit ovatkin aivan ihania, niin odotan myös jo sitä, että hivenen viilenee ja mekon kaveriksi pääsee yhdistämään neuleita. Neuleet vaan niin kuuluvat syksyyn ja nyt varsinkin, kun niille ei koko kesänä ole ollut käyttöä, niin odottaa jo, että pääsee vetäisemään lempparineuleet päälle. Vai mitäs mieltä te olette? Mitkä ovat teidän syyspukeutumisen kivijalkoja?
Ihanaa ja energistä viikkoa sinne ruudun toiselle puolelle! <3

Lähetä kommentti