SOCIAL MEDIA

sunnuntai 2. syyskuuta 2018

NEULOMISKUUMETTA JA TÄYDELLINEN LAPASMALLI


Miuhun on iskenyt neulomiskuume ja kovaan. Sen jälkeen, kun sain kesällä valmiiksi virkatun kesämekkoni (tämän), niin sormissa oikein kihelmöi, että pääsisin tekemään lisää. Sen jälkeen onkin tullut tehtyä lapasta, jos toista. Päässä pyörii tuhat ja yksi ideaa, eikä puikoista malttaisi päästää irti. Nyt vielä kun teen töissä enää ihan muutamia vuoroja ja koulun alkuun on vielä reilu viikko aikaa, on myös ollut ihanasti aikaa sekä jaksamista omistautua neulomiselle. Ei ole varmaan mitään rentouttavampaa, kun viettää sadepäivä sohvalla netflixin äärellä, samalla kun voi keskittyä neulomiseen. Niin rauhoittavaa, mutta samalla niin innostavaa, kun pääsee luomaan jotain. 
Vaikka tämä kesä olikin ihan mieletön varsinkin säiden puolesta, niin pikkuhiljaa sitä on hyväksynyt sen, että nyt se syksy ihan oikeasti tulee. Eikä se oikeastaan harmita, sillä niin kuin jokaisessa vuodenajassa, niin myös syksyssä on ne omat ihanat puolensa. Neulominen kynttilän valossa, on ehdottomasti yksi niistä, joten otan kyllä ihan mielelläni syksyn vastaan.


Viimeisimpinä luomuksina tein nämä koristeneulelapaset. Ohjeet näihin löysin täältä. Aluksi oli tarkoitus tehdä poikaystävälleni ainoastaan lapaset ja halusin kokeilla jotain palmikkoneuletyylistä, sillä en sellaista ollut oikeastaan koskaan lapasiin tehnyt. Tykästyin tuohon malliin kuitenkin sen verra, että kun olin poikaystäväni lapaset tehnyt, niin oli minun pakko tehdä myös itselleni tuollaiset, sillä mielestäni niistä tuli niin kauniit. Omani tein täysin tuon ohjeen mukaan, mutta miesten lapaset tein vähän soveltaen, jotta sain niistä isommat. Näiden ihanien lapasten ansiosta viileiden ilmojen saapuminenkaan ei ahdista, vaan päinvastoin sitä odottaa, että pääsisi käyttämään näitä jo! Seuraavana työn alla onkin jonkinlainen muhkea pipo, katsellaan jos tulisin näyttelemään siitäkin kuvia, kunhan valmistuu...


Mites teillä? Onko siellä muita neulomiskuumeeseen sairastuneita? 

Lähetä kommentti