SOCIAL MEDIA

sunnuntai 16. syyskuuta 2018

4X PARASTA JUST NYT


Törmäsin aivan sattumalta Lappeenrannan Clas Ohlsonilla käydessäni maailman ihanimpaan valoketjuun. Ajattelin kumminkin, että en rupeaisi sieltä asti kyseistä valoketjua roudaamaan, joten se jäi kauppaan. Sen jälkeen mielessäni pyöri vaan joka ilta nuo ihanat höyhenpallovalot ja se, kuinka kauniilta ne näyttäisivät kotonani hämärällä. Ei siis auttanut muu, kuin suunnata lähimpään liikkeeseen ja käydä hakemassa nuo ihanuudet itselleni. Halusin ehdottomasti laittaa valot esille johonkin koriin tai vastaavaan ja löysinkin niille juuri täydellisen punotun korin Sokoksella. Lopputuloksena syntyi niin kaunis ja herkkä sisustuselementti, mutta iltaisin myös ihanan tunnelmavalon tuova kori.


Kävin jo muutama viikko sitten freesaamassa hiuksia. Kesän jäljiltä hiukset oli kuivat ja kellertävän sävyiset, joten oli ihanaa saada taas hyväkuntoinen ja viileän sävyinen tukka. Niin jännä, miten niinkin pieni asia kuin kampaamokäynti, voi saada pitkäksi aikaa hyvän mielen. Tukka hyvin, kaikki hyvin. Eikö se niin menekin?


Syksy ei olisi mitään ilman neuleita. Mulle saapui postissa viime viikolla superpehmeä kaurapuuron värinen neulemekko. Rakastan neulemekkoja ja maltan tuskin odottaa, että pääsen käyttämään tätä ja jakamaan asukuvia tänne. Olen myös aivan ihastunut tähän kauniiseen väriin, vaikka yleensä päälläni harvemmin näkee mitään tämän väristä. Tänä syksynä olen kumminkin saanut itseni monta kertaa kiinni ihastelemassa ruskean ja nuden eri sävyjä. Jotenkin tuollaiset rauhalliset ja maanläheiset sävyt vaan kiinnittävät huomioni tällä hetkellä. 


Kesän jäljiltä päätin myös taas palata terveellisempään ruokavalioon. Kesäisin tulee aina syötyä vähän miten sattuu, enkä jaksa olla kovin tarkka syömisten kanssa. Viime kesänä myös kuumuus toi osansa siihen, ettei edes ollut intoa tehdä ruokaa. Nyt kumminkin into on taas palannut ja olen nauttinut lempparileipääni useaan otteeseen. Avokadoleipien lisäksi olen myös löytänyt uuden herkullisen vihersmoothiereseptin, jonka voisin myöhemmin jakaa täällä blogissa myös. 
Nyt kaivaudun kumminkin viltin alle sarjojen pariin ja valmistaudun tulevaan viikkoon. Rentouttavaa sunnuntai-illan jatkoa teillekin ja tsemppiä uuden viikon pariin! <3

Lähetä kommentti