SOCIAL MEDIA

torstai 16. elokuuta 2018

YKSIÖN SISUSTAMISESTA

Tänään siivouspäivän päätteeksi sain idean, että voisin räpsiä kuvia muutamista uusista sisustusjutuista, jotka ovat viime aikoina löytäneet tiensä miun kotiin. Tykkään laittaa kotia ja nautin siitä, kun ympärillä on siistiä ja organisoitua. Rakastan sisustamista ja maltan tuskin odottaa, että jonain päivänä pääsen laittamaan kunnon kotia, sillä vaikka pidänkin kämpästäni, niin fakta on se, että yksiössä on aika rajallinen määrä tilaa, eikä tänne oikein voi hankkia kaikkea, mitä haluaisi. Olenkin havahtunut siihen, kuinka paljon yksityiskohdilla on merkitystä ja koittanut pienillä, mutta tärkeillä jutuilla tuoda sitten sitä omaa tyyliäni kotiini. 


Rakastan kasveja ja minusta ne tuo niin ihanasti eloa kotiin. Uusimpina kasvitulokkaina kotonani ovatkin kolme tällaista suloista pientä kaktusta. Helppohoitoisia ja menevät sisustuselementtinä. Kynttilöitä olen myös ostanut muutamia lisää syksyn lähestyessä, sillä ei ole mitään niin ihanaa kuin pimenevinä iltoina nauttia kynttilöiden valosta. Pari päivää sitten polttelinkin taas pitkästä aikaa kynttilöitä, sillä helteiden aikaan kynttilät eivät tulleet kysymykseenkään. 


Sisustustyynyillä saa myös jo paljon kotiin. Kesän ajan minulla oli sohvalla kesäiset tyynyt, mutta vähän aikaa sitten vaihdoin ne hiukan syksyisempiin. Helppo tapa piristää kotia, kun välillä vaihtelee sisustustyynyjä. Nämä ihanat samettiset mustat tyynyt bongasin aivan sattumalta erään lahtelaisen sisustusliikkeen kesäalesta. Olin jo talvella näitä ihaillut, mutten raaskinut niitä ostaa. Nyt kun ne tuli vastaan puoleen hintaan, ei kauaa tarvinnut miettiä, lähtisikö ne mukaan, vielä kun ne olivat viimeiset kappaleet. Noille olisi vielä hakusessa jotkut värilliset tyynyt kaveriksi noiden valkosten tilalle, mutten ole vielä tullut lopputulokseen, että millaiset haluaisin...


Ruokapöytää päätin piristää ihan vaan ostamalla siihen tabletit. Omaan silmään heti ainakin näytti taas ihan erilaiselta koko pöytä. Miettikää, miten pienillä jutuilla voi saada jo niin kivaa vaihtelua kotiin! Vielä kunhan alkaa pimenemään lisää, niin aion myös käydä kaivamassa kaikki tunnelmavalot varastosta. Niilläkin saa taas niin helposti ihanaa tunnelmaa kotiin. 
Millaisilla yksityiskohdilla te piristätte kotejanne?

Lähetä kommentti