SOCIAL MEDIA

keskiviikko 22. elokuuta 2018

INSPISTÄ SYYSPUKEUTUMISEEN

Pari yötä sitten vasta oikeasti havahduin siihen, että ei hitto, se syksy tulee ihan oikeasti. Olin nimittäin peiton alla katsomassa sarjaa kynttilöiden palaessa vieressä ja samalla kuulin ulkonta sateen ropinaa. Jotenkin siinä hetkessä vaan tuntui ensimmäistä kertaa syksyltä. Siitä inspiroituneena olenkin viimeiset pari päivää selannut Pinterestiä tiuhaan tahtiin, sillä niin kuin monet varmaan tietää, niin syksy on muodin ja pukeutumisen "juhla-aikaa". Ihanista kesämekoista ei nimittäin ihan vielä tarvitse luopua, vaan niiden kaveriksi pääsee pukemaan nilkkurit ja villaneuleen sekä lempinahkatakki pääsee taas käyttöön. Kokosinkin lemppari Pinterest lisäyksistäni kollaasin ja ajattelin jakaa samalla ajatuksiani siitä, mikä inspiroi minua pukeutumisessa tänä syksynä.

Tänä syksynä eläinaiheiset printit ovat taas pinnalla, enkä voi valittaa, sillä leo-printti on ja pysyy yhtenä lempikuosinani. Sen lisäksi olen myös tykästynyt todella paljon ajattomaan ruutukuosiin ja haaveissa olisikin löytää jotkut tyylikkäät ruudulliset housut. Ruutu näyttää myös superhyvältä bleisereissä, joista tykkään myös superisti. Sopii niin kivasti farkkujen, hameiden kuin myös saman väristen/kuosisten suorien housujen kanssa. Ruutuhousujen lisäksi haaveilen tällä hetkellä myös maihareista. Haaveissa olisi maiharit, joissa olisi jotain tyttömäistä vibaa, esimerkiksi helmiä tai muita koristeita. Olen iskenyt silmäni myös erilaisiin näyttäviin vöihin, sillä niillä saa niin paljon asuun. Ja pakko myöntää, että olen myös vihdoin alkanut lämpenemään vyölaukuille, tosin en niille sporttisemmille, vaan nahkaisille laukkutyylisille. Nämä tuntuvat jakavan hyvinkin radikaalisti porukan kahtia, sillä niistä joko tykätään tai inhotaan. Kumpaan porukkaan te kuulutte?
Olisi muutenkin kiva kuulla, teidän näkemyksiä syksystä ja pukeutumisesta silloin. Inspiroiko syksy teitäkin pukeutumisessa ihan eri tavalla, kuin muut vuoden ajat? Entä mitkä jutut mielyttää juuri teidän silmää tällä hetkellä? Ihanaa ja inspiroivaa viikon jatkoa kaikille! <3

Lähetä kommentti