SOCIAL MEDIA

maanantai 4. kesäkuuta 2018

SUMMER INSPIRATION -18

Kesäkuu ja kesälomat ovat vihdoin täällä! Rakastan kesää ja sitä kun pääsee kaivamaan lempparikesämekot kaapista esille. Tänä(kin) kesänä olen rakastunut muutamiin uusiin juttuihin ja ajattelinkin jakaa teidän kanssa pitkästä aikaa Pinterestistä kasatun inspiraatiokollaasin ja kertoa, mikä minua juuri nyt inspiroi.


Niin kuin aiemmin olen jo maininnut, niin varsinkin tänä keväänä ja kesänä olen rakastunut väreihin. Niiden lisäksi myös muutama muu juttu on vienyt sydämeni täysin. Esimerkiksi punotut korilaukut ovat löytäneet paikkansa sydämestäni. Muistan aluksi katselleeni tätä trendiä hiukan epäillen, mutta vähän ajan päästä tykästyinkin siihen, sillä sopiihan nuo kesäiset laukut ihan superhyvin rannalle. Myös jonkun kauniin kesämekon kanssa ne toimivat täydellisesti kaupunkiympäristössä. Vaikka olenkin haaveillut jo jonkun aikaa kyseisestä laukusta, niin ei sitä silti vieläkään löydy kaapistani. Olen nimittäin koittanut metsästää tuollaista kirppareilta, sillä mielestäni punottu vintagelaukku olisi täydellinen, mutta sopivaa ei ole vielä tullut vastaan.
Olen myös entisenä bikinityttönä mennyt rakastumaan uimapukuihin. En muista milloin viimeeksi olisin omistanut uimapuvun, sillä aina olen tykännyt suosia biksuja. Tänä kesänä ostin kumminkin ensimmäisen uimapukuni ja rakastan. Nyt varsinkin kun joka paikka tulvii mitä upeamman mallisia ja kuosisia uikkareita, niin ovat ne vieneet jopa tämän vannoutuneen bikinitytön sydämen. 
Kirppareilla pyöriessäni olen myös löytänyt muutaman todella kauniin huivin, jotka olen ostanut ihan pilkkahintaan. Huivit ovat ihana persoonallinen lisä asuun. Sellaisen voi solmia esimerkiksi laukkuun tai vaikka hiuksiin, mikä on tällä hetkellä supertrendikästä. Tykkään tästä trendistä niin paljon, sillä se tekee ihana rennon mutta kumminkin viimeistellyn lookin. Suosittelenkin siis, että jos haluatte viimeistellä kesälookkinne huivilla, niin käykää tsekkaamassa lähimmät kirpparit, sillä ne ovat pullollaan niitä ja todella edullisesti, kun taas vaatekaupoissa saatte pulittaa niistä useamman euron.
Siinä nyt muutamia juttuja, jotka inspiroivat minua tällä hetkellä. Myös tietty kauniit kesämekot, hatut ja näyttävät korvakorut ovat aina miun mieleen. Toivottavasti tekin inspiroiduitte tästä. Olisi myös kiva kuulla, että mitkä jutut teitä inspiroi kesäpukeutumisessa ja onko teillä jotain kesätrendiä, mikä olisi vienyt sydämenne? Ihanaa ja inspiroivaa viikkoa kaikille! <3

Lähetä kommentti