SOCIAL MEDIA

tiistai 15. toukokuuta 2018

VÄREJÄ JA PITSIÄ - KESÄN JUHLAMUOTI

*Postaus on toteutettu yhteistyössä MuotiModan kanssa.


Vihdoin voi todeta, että kesä alkaa olemaan täällä, niin kuin myös kesän ensimmäiset juhlat. Olen aina rakastanut juhlia ja varsinkin kesäjuhlia, kun pääsee vetämään parasta ylleen. Juhlavaatteiden shoppailu onkin yhtä lempipuuhistani, sillä on ihanaa sovitella toinen toistaan kauniimpia mekkoja. Nyt onkin hyvää aika alkaa shoppailemaan juhlavaatteita, jos on kesällä juhlia tiedossa, sillä sesonki käy tällä hetkellä kuumimmillaan ja valikoimat ovat laajimmillaan. Entä millainen juhlapukumuoti on tänä kesänä?


Pääsin tutustumaan Imatralla sijaitsevan MuotiModan värikkääseen ja laajaan valikoimaan juhla-asuja. MuotiModa sijaitsee Imatran keskustassa ja sieltä löytyy niin naisille kuin miehille arki- sekä juhlavaatteita. Mekkoja ihastellessa pisti ensimmäisenä silmään se, kuinka ihanan värikkäitä mekkoja oli tarjolla. Malleja oli myös vaikka minkälaisia, löytyi pitkiä ja lyhyitä mekkoja, jumpsuitteja, kotelomekkoja ja leveähelmaisia... MuotiModalla oli panostettu siihen, että jokaiselle löytyisi jotakin. Juhlapukuja nimittäin löytyi niin nuorempaan, kuin vanhempaan makuun ja kaiken kokoisille. Merkkejäkin löytyi laidasta laitaan, muun muassa Vila, Object, Modan oma merkki S.t.i sekä yksi omista lempimerkeistäni Samsøe & Samsøe. Tyyliltään juhlapukuja löytyi niin klassiseen makuun, kuin uusimpien muotitrendien mukaisiakin. 

Tänä keväänä ja kesänä pinnalla on selvästi värit. Juhlamekkoa valitessa ei siis kannata kainoilla. Myös kukkakuosit sekä kauniit pitsit tuntuvat pitävän tiukasti paikkansa, enkä kyllä yhtään ihmettele. Röyhelöitä ja muita kauniita yksityiskohtia on myös paljon tarjolla. Jos mekot eivät kumminkaan innosta, niin trendikkäänä vaihtoehtona toimii jumpsuitit, joita löytyy myös paljon eri mallisina. Itse olen ainakin suuri jumpsuittien kannattaja, sillä ovathan ne mekkoja mukavampi ja "turvallisempi" vaihtoehto, kun ei tarvitse huolehtia yhtään vilauttelusta, haha. 


Kenkiä ja asusteita ei myöskään kannata unohtaa, sillä ne tekevät paljon itse asuun. MuotiModalta löytyi myös pieni valikoima Biancon laadukkaita ja kauniita kenkiä. Kun mekko on jo itsessään näyttävä, niin kaveriksi riittää mainiosti yksinkertaiset kengät.


Miehiä ei pidä tietenkään unohtaa, sillä MuotiModalta löytyy myös kattava valikoima miesten pukuja. Myös solmioita, mirrejä ja taskuliinoja löytyy vaikka missä sävyissä ja kuoseissa. Ihana vaaleanpunainen tuntuu vallitsevan miesten solmioissa ja taskuliinoissa. 


Valitsin muutaman lempparini MuotiModan laajasta valikoimasta ja sovitin niitä päälleni. Ensimmäisenä ihastuin tähän kauniiseen tummansiniseen jumpsuitiin Samsøe & Samsøelta. Vajaamittaiset lahkeet ja kaunis avonainen selkä tuovat siihen keveyttä ja kesäisyyttä. Aivan ihana!


Tässä mekossa mielenkiintoni herätti mekon yläosa, joka on erittäin kaunis pitsityylinen. Maximittainen mekko on myös oiva valinta juhliin, jos haluaa pukea päälleen jotain näyttävää. 


Viimeisenä, muttei vähäisenpänä testasin ihanaa keltaista mekkoa, ihan vaan sen takia, että keltainen. Olen nyt kevään aikana hurahtanut ihan täysin keltaiseen ja pakko sanoa, että tämäkin mekko toimii! Tämä olisi ihana valinta esimerkiksi kesähäihin.
Juhlapukuja löytyi siis vaikka mitä ja minkälaisia. Suosittelen kyllä ehdottomasti käymään Imatran MuotiModalla kurkkimassa valikoimaa. Tuolta, jos jostain nimittäin varmasti löytyy kaikille jotakin. Sen todisti jo se, että kun itse olin ihailemassa mekkoja ja napsimassa kuvia, niin äitini, joka oli lähtenyt kuvausavuksi, oli jo löytänyt itselleen kassillisen ostoksia. Satuin myös kuulemaan erään toisen asiakkaan voihkaisuja miehelleen "kuinka täällä on kaikkea niin ihanaa". Joten Imatran suunnilla liikkuvat, kannattaa käydä tsekkaamaassa, jos ette ole jo käyneet! :D
Onko teillä tiedossa kesälle mitään juhlia ja joko löytyy asut niihin?

Lähetä kommentti