SOCIAL MEDIA

keskiviikko 2. toukokuuta 2018

SYNTTÄRIHULINOITA


Täällä kirjoittelee tällä hetkellä pari päivää sitten pyöreitä täyttänyt nuori nainen. Vappuaattona pyörähti nimittäin pyöreitä mittariin, kun oli miun 20-vuotispäivä. Hurjaa miten vuodet on vieriny ja tästähän ne vasta alkavatkin vieriä. Tajusin myös, kuinka onnellinen voin olla siitä, mitä olen saanut näissä vuosissa aikaan. Olen päässyt kokemaan niin mageita juttuja, tutustunut ihaniin ihmiseen sekä päässyt tekemään ja opiskelemaan niitä juttuja, mistä oikeasti tykkään. Vanheneminenkaan ei pelota tai stressaa yhtään, sillä jos tulevat vuodetkin tuovat vaan mukanaan näin siistejä juttuja, niin en kyllä todellakaan valita. Sitä paitsi, jokainen vuosi tuo vaan mukanaan lisää elämän kokemusta ja järkeä päähän, enkä koe että ne olisivat yhtään hullumpia asioita. Joten ilolla vaan eteenpäin!
Pyöreiden vuosien kunniaksi halusin myös juhlia niitä parhaimpien ystävieni kanssa kunnolla. Viikonloppuna on siis luvassa pienet pirskeet ihanien ihmisten ympäröimänä. Rakastan järjestää juhlia ja illanistujaisia, joten olihan se taas pakko käyttää tilaisuus hyödyksi. Maltan tuskin odottaa, sillä luultavasti on taas ikimuistoinen ilta tiedossa!

Tajusin myös tuossa vähän aikaa sitten, että viime kuussa oli myös blogini syntymäpäivät. Ajatelkaa, että siitä on neljä kokonaista vuotta, kun perustin tämän blogin ja aloin jännittyneenä kirjoittamaan ensimmäistä postaustani. Paljon on muuttunut sen jälkeen, mutta silti mie jaksan tänne aina pölistä ja julkaista kuvia asuistani. Blogin nimi, osoite ja taso on muun muassa muuttunut, mutta rakkaus muotia ja tätä hommaa kohtaan ei. Olen päässyt kokemaan niin siistejä juttuja sekä tutustumaan ihmisiin, joihin tuskin muuten olisin koskaan törmännyt. En voi olla kuin superkiitollinen tästä kaikesta. Kiitos kuuluu myös teille jokaiselle, jotka jaksatte aina tulla lueskelemaan miun juttuja ja tykkäillä niistä. Ihan huippua, kiitos! <3 Tästä on taas hyvä jatkaa. 

Ihanaa viikonjatkoa kaikille sinne ruudun toiselle puolelle!!

Lähetä kommentti