SOCIAL MEDIA

tiistai 22. toukokuuta 2018

KESÄOSTOKSIA

Nyt olisi piiiiitkästä aikaa vuorossa postaus, jota ei kyllä ole vähän aikaan täällä blogin puolella näkynyt. Ajattelin nimittäin pitkästä aikaa tulla näyttämään teille vähän miun kesäostoksia! Jotenkin näiden ostosten esittely postausten teko on jäänyt ihan kokonaan. Nyt kumminkin sain idean tehä tällaisen, sillä miun kaappiin on löytänyt tiensä pari niin ihanaa kesäjuttua, että miun on pakko päästä näyttämään ne teille! Eiköhän siis vaan mennä suoraan asiaan ja ostosten pariin.


Ensimmäisenä olisi viimeisin ostokseni, joka saapui postissa luokseni eilen. Olen jo parina viime kesänä koittanut etsiä jotain kivaa uikkaria. Ainoat kriteerit oli, ettei se saisi olla liian sporttinen tai "mummo" ja väriä täytyy löytyä. No iskin silmäni tähän ihanaan yksilöön Nelly:n sivuilla ja pakkohan se oli saada. Samalla tilasin myös hauskat sydän aurinkolasit kesäksi. Näistäkin haaveilin jo kauan, mutta aina tuntui olevan lopussa. Nyt kumminkin bongasin ne kun tilasin uimapukua ja olihan ne pakko ostaa, ennen kuin taas loppuvat! Odotin myös tätä pakettia kuin kuuta nousevaa ja tietenkin mun tuurilla se taisi eksyä matkalla, sillä paketilla kesti kaksi viikkoa saapua perille... No, mutta onneksi odotus oli sen arvoista!


Aurinkolasikokoelmani täyttyi myös toisilla laseilla. Löysin nimittäin aivan ihanat Fendin kilpparikuosiset lasit, jotka sitten päätin kotiuttaa. Ihanaa vaihtelua ainaisten mustasankaisten aurinkolasieni joukkoon! Tykkään näistä niin kovin.


Tämän ihanan jumpsuitin satuin bongaamaan ihan vahingossa samalla kerralla, kun ostin nuo Fendin lasit. Oltiin nimittäin poikaystäväni kanssa aurinkolasikaupoilla, jonka jälkeen päätettiin suunnata ruokakaupan kautta miun luokse. No, matkalla ruokakaupasta kotiin bongasin kumminkin Vero Modan näyteikkunassa tuon ihanan haalarin. Olin miettinyt jo kauan, että tarvitsisin kesäksi tuollaisen ja kun se sitten oli siinä nenäni edessä niin oli pakko mennä vielä kauppaan katsomaan. Jumpsuit oli viimeinen kokoani ja oli se sitten vaan pakko ostaa. Enkä kyllä kadu, sillä tuo on aivan ihanan kesäinen ja rento!


Viimeinen ostos, onkin vähän aikaisemmin keväällä ostettu, mutta halusin näyttää sen silti, sillä sitä en olekaan täällä blogin puolella vielä näyttänyt. Kyseessä on suloinen laventelin sävyinen cropattu paita. Se on malliltaan off-shoulder ja tykkään niin paljon! Paita on Gina Tricot:sta ja sopii niin hyvin esim hameiden ja suorien housujen kaveriksi. Myös ihan pillifarkkujen kanssa oikein toimiva kombo.
Oletteko te tehneet mitään löytöjä kesäksi? Miun löydöt ainakin on ihanan värikkäitä ja tykkään niistä superisti. Parasta on vielä se, että niitä pääsee jopa kunnolla käyttämään kun Suomen säät kerrankin suosii! Nyt kyllä nautitaan. Ihanaa viikonjatkoa kaikille, nauttikaa auringosta, mutta älkää liikaa! <3

Lähetä kommentti