SOCIAL MEDIA

keskiviikko 4. huhtikuuta 2018

PALUU PÄÄSIÄISLOMAAN


Halusin päästä kirjoittelemaan teille ihan vaan rentoa kuulumispostausta ja tänään vihdoin siihen löytyi kunnolla aikaa. Pääsiäisloma tosiaan oli ja meni. Miulla oli aivan ihana loma ja nautin joka hetkestä. Sain tehtyä kunnon kevätsiivouksen, jonka johdosta kämppä loistaa taas puhtauttaan. Halusin piristää kotia myös keväisillä sisustushankinnoilla, joista voin laitella kuvia myöhemmin. Innostuin myös piiiitkästä aikaa leipomaan jotain ja tulihan sitä tehtyä niin suklaakeksejä kuin amerikkalaisia pannukakkujakin. Huomaa kyllä, että aurinko ja saapuva kevät tuovat mukanaan hurjasti energiaa ja ainakin miulla tekee mieli tehdä kaikkea muuta, kuin katsoa vaan netflixiä, jota on tullut talven aikana katsottua hurjasti.


Siivoamisen lisäksi pääsiäislomassani keskeinen tekeminen oli syöminen, hehe. Tuli syötyä vaikka mitä herkkuja ja paljon, joten nyt arkeen paluun ohella on taas ihan hyvä alkaa katsomaan mitä suuhunsa laittaa. Lomalla ei kumminkaan sellaisia juttuja tarvitse miettiä. Muutenkaan en lomalla jaksanut miettiä ja stressata oikeastaan mitään. Oli vaan ihanaa olla ja nauttia täysin rinnoin siitä, että sai nukkua pitkiä yöunia ja viettää laatuaikaa poikaystävän kanssa. Tuntui taas jotenkin siltä, että tuli niin tarpeeseen tämä pääsiäinen. Samalla kumminkin havahduin myös siihen, että eihän tässä enää edes ole kauaa koulua jäljellä. Kesälomaan onkin yllättävän vähän aikaa enää, mitä en kyllä pistä pahitteeksi. Samoin myös miun synttärit lähestyy hurjaa vauhtia ja miulla on vielä kaikki suunnitelmat niitäkin koskien ihan auki... No, ehkä tämä taas tästä, kun vauhtiin pääsee.


Loppuun miun oli aivan pakko päästä näyttämään teille kuva uusista kengistäni. Olen jotenkin aivan rakastunut punaisiin kenkiin ja toiset noista kaunokaisista sainkin äidiltäni lahjaksi. Nyt vaan odottelen malttamattomana, että kadut sulaisi kunnolla ja pääsisi käyttämään noita, sillä en noita tennareitakaan oikein uskalla vielä paljoa käyttää, sillä en halua, että ne menevät heti ihan kuraisiksi. Muutamia muitakin kevät hankintoja vaatekaappiin on tullut tehtyä, mutta lupaan esitellä niitäkin myöhemmin, kunhan säät sen sallivat. 
Nyt kumminkin taidan suunnata suihkuun, jonka jälkeen aion istahtaa kasvonaamio naamalla sohvalle nauttimaan illan televisiotarjonnasta. Näillä siis mennään. Mukavaa viikonjatkoa kaikille! <3

Lähetä kommentti