SOCIAL MEDIA

sunnuntai 22. huhtikuuta 2018

KATSAUS KESÄN AURINKOLASITRENDEIHIN

Postaus toteutettu yhteistyössä Instrumentariumin kanssa.


Olen pienestä asti ollut aurinkolasien suurkuluttaja. Rakastan näyttäviä aurinkolaseja, jotka viimeistelevät asun kuin asun. Myös päivinä, kun ei jaksa meikata tai on muuten vaan huono "naamapäivä", voi vaan piiloutua aurinkolasien taakse. Kesäisin mukanani kulkee aina aurinkolasit ja voisin vaikka lyödä vetoa, että miuta ei aurinkoisena päivänä paljoa näe ilman aurinkolaseja. Jos joskus kumminkin näin sattuu käymään, niin olo on kyllä todella alaston. Hassua, miten yksi noinkin pieni asuste, voi olla niin tärkeä.

Niin kuin vaatteissa, niin myös aurinkolaseissakin rakastan klassisuutta, mutta myös erilaisia trendejä. Miulle myös aurinkolasit tuntuvat helpolta tavalta tuoda asuun lisää särmää ja vaikka vähän revitellä. Sen takia olinkin innoissani, kun pääsimme Elinan kanssa Inspiration Blog Awardseissa tutustumaan Instrumentariumin pisteellä kevään ja kesän aurinko- sekä silmälasitrendeihin. Sovittelin innoissani kesän trendiaurinkolaseja, sillä kesäksi olisi tarkoitus hankkia jotkut ihanat uudet aurinkolasit. Viime kesänä ehdottomasti käytetyimmät lasit olivat Guccin aurinkolasini. Mustat ja aika klassisen malliset lasit sopivat jokaisen asuni kanssa sekä hoitivat muutenkin tehtävänsä täydellisesti. Aurinkolaseissa olen huomannut, että laatuun kannattaa panostaa. Olen hajottanut niiin monet halpis aurinkolasit jo muutamien käyttökertojen jälkeen, kun taas Guccini ovat pysyneet täydellisessä kunnossa jo kokonaisen vuoden verran. Toki vika voi myös olla omistajassa ja arvokkaampien lasien kohdalla vaan kohtelen niitä huomattavasti huolellisemmin, jolloin ne eivät pääse hajoamaan tai häviämään. 

Noh, millaiset aurinkolasitrendit vetävät minua tänä keväänä puoleensa? Parempi kysymys ehkä olisi, että millaiset eivät vedä... Tänä keväänä aurinkolaseja on vaikka minkä mallisina. Omat lempparini niistä ovat ehdottomasti kissamalliset sekä pyöreämmät. Rakastan isoja aurinkolaseja, sillä omaan naamaani eivät jotenkin pienet lasit istu. Hempeät sävyt sekä  peililinssit ihastuttavat myös (varsinkin yhdessä!!). Olen kuolannut jo viime keväästä asti noita Diorin peilipintaisia aurinkolaseja, jotka näkyvät päässäni Instrumentariumin pisteellä otetussa kuvassa. Saa nähdä, josko ne tänä vuonna löytäisivät tiensä luokseni. Silmälaseissa sekä aurinkolaseissa näkyi myös paljon läpinäkyviä kehyksiä. Ei yhtään hullumman näköisiä nekään, vaan tuovat vielä enemmän kasvoja kivasti esiin.

Voisin vaikka lyödä vetoa, että tämän kevään aurinkolasitrendeistä löytyy jokaiselle jotakin. Kumminkin tänäkin vuonna yksi trendi on selvästi ylitse muiden ja sitä ei ole voinut olla huomaamatta. Instagram ja muotilehdet ovat nimittäin pullollaan näitä 50- ja 60-luvun tyylisiä kissamallisia aurinkolaseja. Kyseinen malli on supernaisellinen sekä myös leikkisä. Mielestäni niissä on ihana tuulahdus vintage-henkeä sekä ne kyllä tekevät kenestä vaan erittäin trendikkään näkösen. Tykkään!

Kuvat Instrun pisteeltä: Jere Viinikainen
Olisi erittäin mielenkiintoista kuulla, että minkä mallisista aurinkolaseista te tykkäätte. Tai kulkeeko teilläkin aina aurinkolasit mukana? Jättäkää ihmeessä kommenttia ja rentouttavaa sunnuntaita kaikille! <3

Lähetä kommentti