SOCIAL MEDIA

maanantai 26. helmikuuta 2018

KEVÄÄN VÄRIKKÄÄT TRENDIT

Heissulivei! Vaikka tällä hetkellä ulkolämpötilat ovat laskeneet hurjan alas ja ulos mentäessä on verhouduttava paksuihin neuleisiin ja huiveihin, niin auringon säteet ovat silti jo valaneet minuun toivoa keväästä ja kesästä. Olen myös inspiroitunut herkullisista kevään trendeistä ja sen takia ajattelin tulla esittelemään muutaman kasaamani kevätasun, jos ne vaikka valaisivat muihinkin toivoa keväästä tai edes inspiroisi keväthankintoja miettiessä. Pidemmittä löpinöittä, eiköhän mennä suoraan asiaan!


1. Farkkuhameet ovat selvästikin tehneet vahvan paluun, enkä pistä yhtään pahakseni. Farkkuhame on aina tyylikäs valinta ja sitä on helppo yhdistellä vaikka mihin. Rakastan farkkuhameita, jotka eivät ole turhan huoliteltuja, saa olla revittyä reunaa, kulumaa, epäsymmetriaa ja rosoisuutta. Tästä asusta pidän paljon, sillä kaunis paita farkkuhameen kanssa ja päälle nahkarotsi ja nilkkurit, niin ei voi mennä pieleen!


2. Toista asua lähdin luomaan värikkään biker-takin ympärille. Vaikka rakastankin värejä, niin todella usein tulee pukeuduttua kumminkin vaan mustiin tai muihin neutraaleihin väreihin. Joku näyttävän värinen kevättakki voisi ollakin ratkaisu tähän ongelmaan, sillä kun takki on jo itsessään näyttävä, niin kaveriksi riittää oikein mainiosti neutraalimmat vaatekappaleet.


3. Tässä asussa yhdistyy myös monta tämän hetken lempijuttuani. Ruudullinen bleiseri on ollut jo pidemmän aikaan haavelistallani. Tällä hetkellä on myös supertrendikästä yhdistää samanlainen ylä- ja alaosa keskenään. Arkikäyttöön bleiserin voi kumminkin yhdistää vaikka farkkujen kanssa ja vyötäröä voi korostaa vyöllä. Olen myös hurahtanut keltaiseen väriin. Niin raikas ja pirteä!!


4. Tänä keväänä ei todellakaan kannata pelätä värejä, vaan kannattaa rohkeasti yhdistellä eri värejä keskenään. Esimerkiksi vihreä ja pinkki toimii mielestäni superhyvin yhdessä. Kietaisumekkoja näkyy tällä hetkellä myös paljon kaikkialla. Yhdistämällä mekkoon nätit tennarit, saa asusta heti paljon arkisemman. Tästä asusta tuli mielestäni todella raikas ja tyylikäs!
Mitäs te tykkäätte näistä asuista? Toivottavasti en ole ainut, joka on jo kääntänyt ajatukset pukeutumisen suhteen jo keväälle. Maltan tuskin odottaa, että pääsee vähentämään kerroksia ja käyttämään taas niitä ihania kevät/kesävaatteita, jotka ovat vaan odottaneet vaatehuoneen perukoilla koko talven. Ihanaa ja inspiroivaa viikonjatkoa kaikille! <3

Lähetä kommentti