SOCIAL MEDIA

sunnuntai 31. joulukuuta 2017

VUOSI 2017 - ELÄMÄNI VUOSI?


Vuosi 2017 alkaisia olemaan rusettia vaille paketissa. Kulunut vuosi on ollut tähän astisen elämäni yksi parhaimmista, ellei jopa paras. Vuoteen on mahtunut niin monia ihania ihmisiä, reissuja ja tapahtumia. Uudet tuulet ovat myös puhaltaneet kovaa tänä vuonna ja niiden ansiosta olenkin onnellisempi kuin koskaan aikaisemmin. Tottakai myös tähänkin vuoteen on mahtunut pettymyksiä ja asiat eivät aina ole menneet niin kuin haluaisin, mutta nehän kuuluvat elämään. Vuoden 2017 tulen kumminkin aina muistamaan yhtenä parhaimmista. Ajattelinkin nyt koota tähän postaukseen tämän vuoden kohokohtiani sekä mieleenpainuvimpia juttuja kuvien kera. Joten eiköhän mennä asiaan! 


Lukuloman alkaminen ja penkkarit olivat ehdottomasti yksi vuoden kohokohdista. Olin aivan supertäynnä lukiota ja niin onnellinen, kun siellä ei enää tarvinnut käydä kuin kirjoitusten verra. Oli myös aivan superhauskat kaksi päivää juhliessa penkkareitamme. Penkkariasuni tekemiseen käytin myös alkuvuonna jonkin verran aikaa ja vaikka se tuotti päänvaivaa, niin olin supertyytyväinen lopputulokseen.
Blogille oli myös alkuvuonna paljon aikaa lukuloman takia ja siihe tulikin panostettua koko vuonna. Olen ollut tyytyväinen sisältöön, jota olen tuottanut ja onnellinen siitä, että olen myös osannut ottaa rennosti blogin suhteen, enkä stressannut siitä, jos on tullut vähän pidempiä postaustaukoja.
Synttärini vappuna olivat myös taasen varsin onnistuneet ja oli ihanaa juhlia niitä parhaiden ystävieni kanssa.


Valkolakin saaminen oli myös ehdottomasti yksi tämän vuoden kohokohdistani. Oli ihanaa saada palkinto ahertamisesta ja ylppäripäiväni oli unohtumaton. 
Opiskelupaikan saaminen oli myös aivan mieletön juttu. Pääsin juuri sinne, minne halusinkin opiskelemaan unelmieni alaa, eli olin taas ison askeleen verran lähempänä unelmiani.


Koko kesä 2017 oli myös kokonaisuudessaan aivan ihana. Vaikka paljon aikaa kuluikin töissä, niin silti kesään mahtui ihania kesäiltoja ystävien kanssa, roadtrippejä, huvipuistopäivää ja vaikka mitä hauskaa. 
Elokuussa pääsin myös vihdoin itsenäistymään kunnolla ja muutin pois kotoa Lahteen opiskelujen perässä. En ole katunut päätöstä yhtään ja olen nauttinut todella paljon yksin asumisesta. Rakastan kotiani ja viihdyn Lahdessa todella hyvin. 
Koulun alettua sain myös paljon uusia ystäviä ja ehdottomasti yksi vuoden parhaista jutuista ovat nämä uudet upeat ihmiset, jotka olen saanut elämääni. On ollut huippua tutustua niin moneen uuteen ihmiseen ja saada uusia todella läheisiäkin ystäviä. <3

Otsatukan leikkaaminen oli myös yksi lempparijutuistani tänä vuonna. Kun elämä oli muuttunut todella paljon, niin tuntui sopivalta hankkia myös jotain uutta hiuksiin. Otsatukka toi ihanaa piristystä ja vaihtelua hiustyyliini.
Tähän vuoteen on myös mahtunut hurjasti kaikkia ihania juhlia sekä tapahtumia. Blogijuttuja on riittänyt ja juhlittua on myös tultu oikein riittämiin. Bileet ovat olleet ikimuistoisia ja niistä riittää varmastikin puhuttavaa myös vuosien päähän. On ollut niin tupareita, synttäreitä, pikkujouluja, kuin niitä kaikista parhaimpia extemporeiltojakin.
Viimeisepänä muttei todellakaan vähäisempänä, yksi tämän vuoden kohokohdista on ollut se, että olen alkanut seurustelemaan. Tapasimme tänä vuonna poikaystäväni kanssa ja siitä se kaikki sitten lähti!

Tästä vuodesta löytyisi vaikka millä mitalla lisää kohokohtia, mutta jonkun verran on pakko karsia, ettei tule ihan kilometripostausta. Nyt on aika kääntää katseet kohti tulevaa vuotta ja lopettaa tämä vuosi myös ihanissa merkeissä ystävien kanssa. Toivottavasti ensi vuodesta tulee vähintäänkin yhtä hyvä. Nyt kumminkin haluan kiittää teitä kaikkia kuluneesta vuodesta ja toivottaa teille kaikille aivan ihanaa ja ikimuistoista uutta vuotta 2018! Pitäkää hauskaa ja nauttikaa! Nähdään taas ensi vuoden puolella! <3

Lähetä kommentti