SOCIAL MEDIA

maanantai 11. joulukuuta 2017

BLOGGAAJIEN PIKKUJOULUT KARHUPIRTILLÄ


Pikkujouluja on tullut viime viikkojen aikana juhlittua oikein huolella. Viime viikonloppunikin kului Lappeenrannassa kaksissa eri pikkujouluissa. Perjantaina suuntasin autolla kohti Taipalsaarta ja Karhupirttiä, jossa järjestettiin Starboxin ja Pontin yhteiset pikkujoulut. Olen asunut Lappeenrannassa koko ikäni, mutta en koskaan aikaisemmin ollut tutustunut kyseiseen paikkaan. Karhupirtti sijaitsi hyvin kauniissa maisemissa Saimaan rannalla, eivätkä sen puitteet olleet yhtään hullummat. Odotin innolla tulevaa päivää ja iltaa, sillä oli ihana nähdä blogikolleegoitani sekä saada myös uusia tuttavuuksia.


Meidän pikkujoulumme alkoi paikkoihin tutustuessa sekä valokuvausopilla. Pikkupurtavan jälkeen siirryimme läheiselle Päivölän tilalle, jossa meidän yllätykseksemme oli järjestetty ratsastusta, tarkkuusammuntaa sekä curlingia. Minä entisenä heppatyttönä olin aivan ihastuksissani, kun kuulin että pääsen pitkästä aikaa hevosen selkää. Kyllä siinä hevosta rapsutellessa muistui taas mieleen, miksi aikoinaan juoksin tallilla viikoittain. Onhan nuo nyt aivan ihania otuksia. Vaikka en ihan ollut varustautunut ratsastamaan, niin kuin vaatetuksestani voi päätellä, niin hyvin se onnistui noissakin vermeissä. 


Heppailun ja muun aktiiviteetin jälkeen palasimme takaisin Karhupirtille, jossa pääsimme saunomaan ja paljuilemaan. Oli aivan ihanan rentouttavaa istuskella poreilevassa paljussa ja nauttia hyvästä seurasta. Rentoutumisen jälkeen suuntasimme mahat kurnien illalliselle. Meille oli katettu vaikka minkälaista herkkua ja taashan siinä kävi niin, että tuli syötyä ihan liikaa. Joku taisikin tokaista, että ruuan olisi täytynyt olla hiukan huonompaa tai sitten sitä olisi saanut olla vähemmän. Ruuan jälkeen iltamme jatkui karaoken sekä yhteisen revittelyn parissa. Ei ehkä ihan blogimateriaalia enää, mutta superhauskaa oli. Huomasin myös, että kuvia koko pikkujouluista tuli napattua todella vähän. Tosin se yleensä kertookin siitä, että juhlat olivat oikein onnistuneet, sillä ei ole kameran ääressä ehtinyt/muistanut hirveästi notkua, vaan on keskittynyt täysillä siihen hetkeen. 


Lauantaina vietin toisia pikkujouluja ja nyt neljät pikkujoulut juhlittua voin vain huokaista, että onneksi keskiviikkona on viidennet sekä vihdoin viimeiset pikkujoulut tänä vuonna. Onneksi pikkujoulukausi on vain kerran vuodessa, sillä pikkuisen alkaa painamaan jo. No, mutta ainakin on ollut hauskaa! Toivottavasti myös teillä! Ihanaa viikkoa kaikille! <3

Lähetä kommentti