SOCIAL MEDIA

perjantai 3. marraskuuta 2017

VANHOJA ASUJANI 2014-2017

Eksyin tänään selailemaan vanhoja postauksiani läpi ja siinä samalla tuli huomattua, kuinka paljon sitä onkaan tullut kasvettua ja kehityttyä tämän blogin myötä. Alun alkujaan perustinkin blogini sitä varten, että voisin tavallaan "jakaa" muotiharrastustani tätä kautta sekä pitää tietynlaista päiväkirjaa. Alusta asti blogissani olenkin jakanut paljon asujani ja ajatuksiani muodista ja sen hetken trendeistä. Edellisvuosien asukuvia selatessa tuli myös huomattua se, kuinka tyylini on pikkuhiljaa kokoajan muuttunut kohti sitä, mitä se nyt on. Tästä inspiroituneena sainkin idean kasata blogipostaus, jossa olisi koko blogiajaltani marraskuun asuja, joka vuodelta yksi. Joten eiköhän sitten vaan mennä asiaan.


2014
Tuohon aikaan olin hurahtanut polvisukka-hame -yhdistelmään. Muistan, että tykkäsin myös todella kovasti tästä asusta, mutta tänä päivänä en kyllä enää pukisi sitä tällaisenaan päälle. Neuleen voisin kyllä huolia, mutta se on itseasiassa äitini jota aina ennen lainailin. Tämän asun takki ja kengät ovat kumminkin edelleen tallella ja aktiivisessa käytössä.


2015
Nämä kuvat nyt ovat lokakuun lopulta, sillä en löytänyt marraskuulta mitään asuja. Muistan, että olin juuri tuolloin tehnyt ihanan kirpparilöydön, nimittäin tuon karvatakin. Rakastan sitä edelleen superpaljon ja se toimii niin hyvin simppeleissä asuissa, sillä on jo itsessään niin massiivinen ja näyttävä. Laukun vaihtaisin tässä asussa toiseen, aurinkolaseista ja noista järkyttävistä aurinkopuutereista nyt puhumattakaan... Muuten voisin kyllä vetää tämän asun päälle, pienellä stailauksella tietty.

2016
Nämä asukuvat ovat edelleen yksiä lemppareistani. Jotenkin nämä kuvat vain toimivat ja muistan, että meillä oli superhauskaa näitä kuvatessa, sillä olimme innoissamme ensilumesta, joka oli satanut maahan. Asukin toimii mielestäni todella hyvin, paitsi tällä hetkellä jättäisin siitä tuon glitterisen choker-kaulakorun pois, sillä se ei ehkä enää ole niin mun juttu muuten, kuin juhlissa. Näitä kuvia katsoessa kiinnitin huomioni siihen, kuinka paljon lyhyemmät hiukseni olivat vuosi sitten. Vaikka olen käynyt leikkaamassa niitä muutamia kertoja tämän vuoden sisällä, niin ovat ne silti ehtineet kasvaa hurjasti.


2017
Koska en ole vielä tässä kuussa ehtinyt asukuvailemaan, niin tämäkin asu on edelliseltä kuulta. Tämä on siis kaikista tuorein asuista ja onkin kaikista eniten mua. Tykkään tästä asusta superpaljon ja on jotenkin hauska huomata se, kuinka tyylini on pikkuhiljaa muokkautunut tähän. Luultavasti tyylini tulee muokkautumaan jatkuvasti sen mukaan, kun ikäännyn ja muutun, mutta musta se on vaan siistiä ja niin sen kuuluukin mennä.
Mitäs tykkäsitte? Mikä asuista on teidän lemppari? Tätä oli kyllä superhauska tehdä ja huomata konkreettiset muutokset. Nyt aion kumminkin lämmittää glögiä ja laittaa elokuvan pyörimään, sillä sitä juuri olen vailla pitkän ja uuvuttavan kouluviikon jälkeen. Ihanaa viikonloppua teillekin! <3

Lähetä kommentti