SOCIAL MEDIA

perjantai 17. marraskuuta 2017

KIMALLUSTA PIMEYTEEN PIKKUJOULUASUILLA

Se on täällä taas, nimittäin pikkujoulukausi! Rakastan kimallusta ja onkin parasta, että tähän aikaan on ihan okei kimaltaa niin paljon kun huvittaa. Pikkujoulumuoti on nimittäin tänäkin vuonna hyvin sädehtivää. Jalokivivärejä, korkoja, kimallusta, samettia, nahkaa... Itse kiikutin muutama päivä sitten kauniit samettiset leveälahkeiset housut kotiin, joten siitä inspiroituneena päätin koota taas muutamia kollaaseja. Laskeskelin juuri, että itselläni taitaa olla tänä vuonna viidet eri pikkujoulut edessä... :D Eli ehkä ihan hyvä alkaa jo suunnittelemaan asuja valmiiksi, ettei tarvitse kärsiä kamalista asukriiseistä. Nyt kumminkin niihin kollaaseihin!


Koska inspiksenä tähän postaukseen toimi samettihousut, niin halusin tietenkin koota yhden asun niiden ympärille. Rakastan eri materiaalien yhdistelemistä ja rakastan tuon mallisia housuja, sillä ne ovat ehdottomasti mukavimmat housut bailata. Ei kiristä mistään ja näyttävät supertyylikkäiltä. Yhdistämällä kauniiseen yläosaan ja korkoihin ei voi mennä pieleen! Tällä hetkellä olen myös täysin ihastunut tuollaiseen smaragdinvihreään ja kauniiseen siniseen.


Jos haluaa erottua makkarakuorimekkojen joukosta, kannattaa päälle vetää rennomman mallinen mekko. Kauniin t-paitamekon saa sopimaan juhliin näyttävillä koroilla sekä muilla asusteilla. Vyöllä pystyy myös korostamaan vyötäröä sekä saamaan muuten hyvin rentoon mekkoon vähän muotoa. Muuten hyvin tumman asun kaveriksi kannattaa rohkeasti pukea värikkäät asusteet, niin asuun tulee heti paljon enemmän ilmettä.


Tämän kollaasin hame on mielestäni superihana, joten halusin koota tämän viimeisen asun sen ympärille. Yhdistämällä sen mustaan siroon toppiin, se pääsee oikeuksiinsa ja jos haluaa vielä enemmän kimallusta, niin luomille voi huoletta levittää hopeaa. Kauniit korvakorut sekä korot ja tadaa valmista! 
Onko siellä muita, ketkä rakastavat pikkujoulupukeutumista ja kimallusta? Mun viime vuoden pikkujouluasupostaus löytyy tämän takaa, jos haluatte lisää inspiraatiota. Nuo asut sopisivat nimittäin tänäkin vuonna oikein hyvin juhliin. Nyt ei muuta, kuin ihanaa pikkujouluaikaa kaikille ja pitäkää hauskaa ja säihkykää! <3

Lähetä kommentti