SOCIAL MEDIA

torstai 23. marraskuuta 2017

JOULU ON TAAS


Tasan kuukausi ja yksi päivä enää jouluun!! Sen kunniaksi päätin, että voin vihdoin aloittaa jouluhypetyksen kunnolla. Toki jouluvalot olen ottanut jo aikoja sitten esille sekä ensimmäisen kerran taisin kuunnella joululauluja jo kuukausi sitten. Jouluelokuviakin olen saattanut jo muutaman katsoa ja glögiä on tullut lipiteltyä useampikin lasillinen. Silti olen koittanut hiukan hillitä jouluintoiluani, ettei minua heti leimattaisi ihan sekopääksi. :D Noh, mutta tänään päätin, että voin vihdoin ottaa loputkin joulukoristeet esille ja antaa sisäisen jouluihmiseni päästä taas valloilleen.
Kaupoilla kulkiessani olen muutaman kerran joutunut sulkemaan silmäni, sillä kaupat pursuavat aivan ihania joulusisustusjuttuja. Opiskelijabudjetti ei vaan ehkä hirmuisesti anna periksi niihin, vaikka haluaisinkin muuntaa yksiöni pieneksi joulun ihmemaaksi. Glögilaseihin mun oli kumminkin pakko sijoittaa, sillä maistuuhan se glögi paljon paremmalta niistä, kuin normi mukeista. Onneksi jouluvaloilla ja kynttilöillä saa jo ihanan tunnelman aikaan.


Eilen tuli myös juhlittua vuoden ensimmäisiä pikkujouluja ja tänään koulupäivän jälkeen olenkin vaan nautiskellut glögistä ja joulutortuista peiton alla. Huomenna suuntaan koulupäivän päätteeksi kotikotiin Lappeenrantaan viettämään viikonloppua. Maltan tuskin odottaa, että pääsen taas paijaamaan karvakamujani. Vaikka muuten olenkin tykännyt yksin asumisesta, niin jotain tuntuu silti aina puuttuvan, kun ei kuulu tassujen rapinaa tai kukaan ei ole iloisesti ovella ottamassa vastaan. Voin myös myöntää, että olen saattanut pari kertaa nähdä unta koirista ja aamulla herätessä pettymys on ollutkin suuri, kun kotonta ei olekaan löytynyt karvakuonoa. Noh, ehkä vielä jokin päivä semmoinenkin kotontani löytyy.


Loppuillaksi taidankin kääriytyä peiton alle ja laittaa jonkun hyvän jouluelokuvan pyörimään sekä nauttia ihanasta tunnelmavalaistuksesta. Viettäkääpä tekin ihanan rentouttava ilta! <3

Lähetä kommentti