SOCIAL MEDIA

sunnuntai 1. lokakuuta 2017

VIIKONLOPPUNI VINTAGEN JA URHEILUN PARISSA


Mulla on pitkästä aikaa ollut todella rentouttava, mutta kumminkin energinen viikonloppu. Siinä, missä edellinen viikonloppu meni tupareihin, niin nyt päätin sitten levätä ja nauttia senkin edestä. Perjantaina pääsin vasta neljältä koulusta ja olin todella väsynyt kouluviikon jäljiltä, joten päätin pyhittää perjantai-illan pelkästään leffoille ja rentoutumiselle sekä tietenkin kunnon yöunille. Tein herkullista ruokaa ja nautin vaan siitä, että sai olla ilman mitään kummempaa tekemistä. 

Lauantaina suuntasimmekin aamupäivällä luokkakaverini kanssa Vintage Goes Green -nimiseen vintage-tapahtumaan. Tapahtuma järjestettiin Malskissa ja siellä oli myynnissä niin ihania vintage-vaatteita ja -asusteita, kuin viherkasvejakin. Tapahtuma oli oikein ihanasti järjestetty ja teinkin oikein huippulöydön sieltä. Löysin aivan ihanan leopardikuvioidun vintagepaidan, johon rakastuin aivan täysin. Vintage ja second hand ovat kiehtoneet ja kiinnostaneet minua aina, sillä minusta on ihanaa, että vaatteella on aikaisempaa elämää, muutakin kuin halpatuotannosta kaupan hyllylle. On jotenkin todella mielenkiintoista miettiä, kukakohan sitä on mahtanut käyttää aikaisemmin tai mikä sen tarina ylipäänsä on. Muutenkin vintage- ja second hand -löydöt ovat oikeasti löytöjä ja paljon uniikimpia, kuin massatuotannon vaatteet.
Mutta, anyway, tykkäsin tapahtumasti kovasti ja olen muutenkin hämmentynyt, kuinka paljon täällä Lahdessa järjestetään kaikkia tapahtumia. Se on ollut kyllä todella iloinen ylläri. Joka viikonlopuksi löytyy kyllä jostain jotain ja huomenna olemme itseasiassa suuntaamassa taas koulukavereideni kanssa Drink and draw -nimiseen tapahtumaan illalla piirtelemään elävää mallia ja nauttimaan ehkä jotain juomistakin siinä ohella. Ei siis todellakaan käy aika pitkäksi täällä!

Lauantaina kävin vielä illalla salilla ja loppuillan nautiskelinkin vain lasin viiniä elokuvan ohella. Tämä päivä vierähtikin kotihommien sekä uusimman vaateprojektini parissa. Illemmalla oli kumminkin pakko poistua ulos nautiskelemaan raikkaasta syyssäästä, joten kävin vielä juoksemassa pikkulenkinkin. Nyt voin todeta, että olen täysin valmis uuteen viikkoon ja olo on oikein rentoutunut ja kaikinpuolin hyvä. Huominen mulla onkin vielä vapaata, mutta ajattelin hyödyntää sen kouluprojektien tekoon. Nämä pitkät viikonloput ovat kyllä ihan parhaita, sillä ehtii levähtää kunnolla ja saa kouluhommiakin aina hyvin tehtyä. Eikä viikko tunnu läheskään niin pitkältä, kun maanantai "puuttuu". Nyt kumminkin alan valmistautumaan pikkuhiljaa unille menoon, sillä väsymys alkaa painaa jo sen verran. Hyvää yötä ja mahtavaa tulevaa viikkoa teille! <3

Lähetä kommentti