SOCIAL MEDIA

torstai 26. lokakuuta 2017

SYYSLOMAN VIETTOA NEULEISIIN KÄÄRIYTYNEENÄ


Pitkästä aikaa olisikin asupostauksen vuoro. Niin kuin kuvista voi jo päätellä, niin ihan tänään niitä ei sentään ole otettu, sillä ainakin täällä Lahdessa on tällä hetkellä aika eri väristä. Viime yön aikana oli nimittäin satanut maa valkoiseksi lumesta ja sitä on pyryttänyt koko päivän lisää. Täällä siis on ainakin tällä hetkellä joka paikka ihan valkoisena. Nämä kuvat on kumminkin napattu muutamia päiviä sitten Lappeenrannassa, jonne suuntasin viettämään syyslomani alkua. Nappasin vakkarikamerapoikani mukaan ja lähdimme räpsimään kuvia lehtien keskelle.


Päälle valikoitui tällä kertaa pari lempparijuttuani. Sininen off shoulder -neule oli ehdoton lempparini varsinkin viime talvena ja edelleen rakastan sen rentoa mallia ja kaikenlisäksi se on superlämmin. Halusin kumminkin yhdistää sen johonkin muuhun, kuin niihin iänikuisiin farkkuihin, joten vetäsin sen kaveriksi ihanan vekkihameeni ja paksut sukkikset tietty, ettei jalat pääse paleltumaan. Jotain ihmeellistä on tapahtunut tänä syksynä, sillä minä vannoutunut farkkutyttö olen tuskin käyttänyt farkkuja. Päivät olen kulkenut kangashousuissa tai hameissa, sillä ne ovat tuntuneet paljon mukavammalta ja tyylikkäämmältä valinnalta, kuin kiristävät farkut. Noh, ehkä mä viimeistään talven tullen siirryn takaisin niihin farkkuihin, kun ei enää tarkene hameissa kulkea. Se jää nähtäväksi.


Neule Bik Bok, hame Zara, nilkkurit Vagabond, korvarenkaat Gina Tricot

Mun syysloma onkin sujunut tähän mennessä oikein ihanasti. Olen nähnyt perhettäni, ystäviäni ja vaan nauttinut. Syönyt hyvin ja nukkunut pitkiä yöunia. Pitänyt hauskaa ystävien kanssa ja katsellut elokuvia. Kuulostaa siis juuri täydelliseltä lomalta. Loppuloman aion myös käyttää vaan rentoutumiseen sekä kouluprojektien tekoon. Tosin tämän illan ajatellin käyttää ihan vaan elokuvien katseluun sekä neulomiseen. Nauttikaahan te muutkin illastanne ja rentoutukaa. Ihanaa viikon jatkoa ja pian alkavaa viikonloppua! <3 Lähetä kommentti