SOCIAL MEDIA

maanantai 9. lokakuuta 2017

INSPISTÄ PUKEUTUMISEEN SYYSTRENDEISTÄ

Syksy on jo pyörähtänyt täysillä käyntiin ja puissakaan ei kohta ole enää lehden lehteä. Sitäkin suuremmalla syyllä ajattelin vähän kasailla ideoita syyspukeutumiseen. Niin kuin aikasemminkin olen blogin puolella kirjoitellut, niin rakastan syyspukeutumista. Se nimittäin mahdollistaa kerrospukeutumisen, eikä kumminkaan ole liian kylmä, vaan pääsee käyttämään lempparimekkoja ja -kenkiä. Muutenkin syksy on superinspiroivaa aikaa, joten siitä on otettava kaikki ilo irti!


Ensimmäinen asukokonaisuus koostuu kokomustasta asusta. Usein ihmisten oletuksena on se, että kokomusta asu on tylsä ja synkkä. Oikeilla vaatteilla siitä saa kumminkin supertyylikkään ja mielenkiintoisen kokonaisuuden. Tyylikkäät suorat mustat housut ovat ainakin mun yksi luottovaatteista. Ne ovat mukavat jalassa ja pelastavat asun kuin asun. Muuten kokomustaa asua voi piristää esimerkiksi jollain värikkäällä ja näyttävällä takilla tai vaikka punaisella huulipunalla. Toimii!


Tummanpuhuttelevalla linjalla jatketaan. Tämän syksyn ehdoton must-hankinta on tumma kukkamekko. Näin voi tuoda ripauksen kesää synkkyyden keskelle, kumminkin syksyisessä muodossa. Mulla on vielä oma syksyinen kukkamekkoni löytämättä, mutta enköhän jostain vielä sellaisen ennemmin tai myöhemmin bongaa. Kukkamekon kaveriksi sopii hyvin vähän "rouheammat" nilkkurit tai maiharit, jolloin ne tuovat kivasti särmää asuun.


Ja mitä olisikaan syksy ilman neulemekkoa. Neulemekon kaveriksi sopii parhaiten pitkävartiset saappaat ja halutessaan mekkoon voi lisätä myös vyön korostamaan vyötäröä. Näyttävät korvikset enää korvaan ja olet valmis kaupungille!


Leopardiprintti on myös tehnyt näyttävän paluun tänä syksynä. Rohkeimmat pukeutujat pukevat sen takin muodossa. Leopardiprintti on kumminkin ehkä vähän hankala yhdistellä, sillä se saattaa luoda helposti mauttoman vaikutelman. Yhdistämällä sen kumminkin muuten rentoihin vaatteisiin, kuten mustiin farkkuihin ja printtipaitaan, lopputulos on kaikkea muuta kuin mauton. Kannattaa kumminkin tämän printin kanssa välttää kaikkea liian kimaltelevaa blingblingiä. 
Mitäs tykkäsitte näistä? Löysittekö omaa lempparianne? Itse voin paljastaa, että ensimmäisen kollaasin tyylinen asu on ollut mulla tänä syksynä hyvinkin ahkerassa käytössä ja toiminut luottoasun roolissa. Toivottavasti nämä inspiroivat teitäkin! Ihanaa viikon jatkoa kaikille! <3

Lähetä kommentti