SOCIAL MEDIA

sunnuntai 3. syyskuuta 2017

FIILIKSET ENSIMMÄISEN KOULUVIIKON JÄLKEEN


Viime maanantaina mulla alkoi tosiaan kauan odotettu koulu. Aloitin ammattikorkeaopinnot Lahden muotoiluinstituutissa, suuntautumisalana puettava muotoilu. Maanantaina kävelin kouluun todella jännittynein, mutta innostunein fiiliksin. Jännitti tuleva. Mietin vain, että mihinköhän olenkaan laittanut itseni. Kun iltapäivällä pääsin kotiin, fiilikset olivat ehkä vielä sekavammat, sillä infoa ja uutta asiaa oli tullut niin paljon, että olin ihan pihalla. Itseasiassa koko orientaatioviikon jälkeen olo oli aika todella väsynyt ja sekava. Päälimmäisenä kumminkin tunsin innostusta. Koulu vaikuttaa ihan huipulta paikalta, niin myös opettajat, ihania koulukavereitani unohtamatta. Perjantaina suuntasin kumminkin iltajunalla kotiin Lappeenrantaan, sillä koti-ikävä (lue: koiraikävä) iski. 


Viikonloppu menikin siis kotikotona perheen ja koirien parissa, sekä ystäviä nähden. Oli supervirkistävää käydä vanhoissa maisemissa ja sai vähän muutakin ajateltavaa. Nyt kumminkin olen taas intoa puhkuen valmis huomiseen ensimmäiseen kunnon koulupäivään. Maltan tuskin odottaa, mitä huominen tai seuraavat vuodet tuovat tullessaan. Tällä hetkellä ainakin tuntuu, että Muotsikka on juuri oikea paikka minulle. On huippua, kun kerrankin kaikki tulevat kurssit kuulostavat kiinnostavilta ja saan oikeasti opiskella juuri sitä, mikä minua kiinnostaa ja vielä noin inspiroivassa ympäristössä.


Nyt aijon kumminkin kaivautua peiton alle, nauttia loppuillan hyvistä sarjoista ja käydä aikaisin nukkumaan. Ihanaa illanjatkoa myös teille ja tsemppiä tulevaan viikkoon! <3

Lähetä kommentti