SOCIAL MEDIA

keskiviikko 9. elokuuta 2017

SYY BLOGIHILJAISUUTEEN

En oikein tiedä, mistä aloittaisin tai mitä edes sanoisin. Kesän alkaessa olin varma, että kesä tulisi olemaan todella blogiystävällistä aikaa ja postauksia satelisi oikein ennätysmäärät. Kesällähän olisi vihdoin kunnolla aikaa panostaa tähän maailman rakkaimpaan harrastukseen. En kuitenkaan yhtään tiennyt, mitä olisi edessä. Päivät kuluivat töissä, eikä töiden jälkeen jaksanut tai ollut edes intoa lähteä kuvailemaan. Yhtäkkiä tuli myös tieto siitä, että saisin unelmieni opiskelupaikan. Siitä alkoikin kämppien metsästys, huonekalujen metsästys ja kaiken muun mahdollisen asian hoitaminen. Elämääni tuli yhtäkkiä kamalasti suuria muutoksia, jotka veivät kaiken energian ja aikani. Aina kun oli vapaa-aikaa, niin sen halusi käyttää kavereita nähden, sillä kohta samoja naamoja ei tulisi enää näkemään niin usein. Bloggaamiselle ei vain oikein löytynyt kunnolla aikaa. Huomasin kumminkin, että kaipuu kirjoittelemaan oli suuri. Varmaan lähes joka päivä mieleen tuli erilaisia ideoita blogijuttuja koskien ja kokoajan joku ääni päässäni koitti houkutella minua takaisin näppäimistön ääreen. Ja täällä sitä taas ollaan pienen tauon jälkeen. Paljon muutakin on tapahtunut vielä näiden isoimpien asioiden lisäksi, mutta ne ovat asioita, joita en halua täällä blogin puolella sen enempää avata, ainakaan tässä kohtaa.


Tälläkin hetkellä elämäni on aika hektistä, mutta silti oli pakko päästä kirjoittelemaan tänne. Muutto häämöttää muutaman päivän päässä ja pakkaamista on vielä hurjasti. Stressikäyrä on aika korkealla, mutta ei anneta sen häiritä. Muutto omilleen jännittää myös jonkun verran, vaikka loppujen lopuksi olenkin superinnoissani. Työt loppuivat sunnuntaina, joten onneksi ehdin tässä nyt muutaman viikon lomailla ja tutustua uuteen kotikaupunkiini ennen koulujen alkua. Kesä on jollain tavalla mennyt minulta kyllä tänä vuonna ihan ohi, enkä ole päässyt nauttimaan siitä ihan sillä tavalla, kuin olisin halunnut, joten sitäkin suuremmalla syyllä aion ottaa nyt ilon irti näistä viimeisistä lomapäivistä. 


Pyrin myös pikkuhiljaa taas pääsemään takaisin normaaliin postausrytmiin. Minulla on vaikka mitä kivoja postausideoita jo valmiina ja rupean niitä heti toteuttelemaan, kunhan löydän jostain aikaa. Nyt ensiksi kumminkin muuttojutut ja sitten vasta blogijutut. Kiitos kumminkin kaikille jotka jaksatte roikkua siellä mukana tästä epäsäännöllisestä rytmistä huolimatta. Ihanaa viikon jatkoa kaikille ja tsemppiä teille, jotka joudutte huomenna jo palaamaan koulun penkille! <3

Lähetä kommentti