SOCIAL MEDIA

maanantai 17. heinäkuuta 2017

PUHELIMEN KESÄRÄPSYT

On taas uusimman puhelinpostauksen aika. Edellisestä onkin taas vierähtänyt tovi ja puhelimeen on tallentunut taas useita räpsyjä kesän varrelta. Eiköhän mennä pidemmittä puheitta suoraan asiaa!


1. Uusien aurinkolasien hakureissulla. Kyseiset aurinkolasit nousivat heti lempiarskoiksi ja niitä tulee käytettyä lähes päivittäin, jos vaan aurinko sallii sen. Kyseisistä laseista löytyy parempaa postausta täältä
2. Road trip parhaan ystävän kanssa? Kyllä kiitos!
3. Herkullinen salaattilounas, jolla tuli muuten vatsa supertäydeksi.
4. Koirani päätti liittyä seuraani ottamaan aurinkoa. Tässä kaikille hyvä vinkki hyvälle säälle, kellahtakaa vaan selälleen ja nostakaa ketarat kohti aurinkoa. Tämä kyseinen karvakamu näytti ainakin nauttivan.


1. Viime perjantain asua. Päällä oleva paita on noussut ehdottomasti lempparipaidakseni. Lupaan, että pian tulee myös kunnon asukuvia tuosta paidasta!
2. Yhtenä iltana pysähdyin iltavuoron jälkeisellä kotimatkalla ihastelemaan kaunista auringonlaskua. Ei yhtään hullummat työmatkamaisemat miulla, vai?
3. Ajatelkaa, söin kesän ensimmäisen irtojädeni vasta viime viikolla! 
4. Shoppailua. Viime päivinä rahaa on palanut vaikka millä mitalla, mutta tämän selittänee se, että muutto alkaa jo häämöttää parin viikon päässä. Sänkyjä ja sohvia ei ihan parilla kympillä ostellakaan...

1. Rantapäivän jälkeen on hyvä suunnata terassille nauttimaan herkkuja. Kyllä pieni purtava maistui!
2. Vapaapäivinä olen muun muassa käynyt juoksemassa toisen koirani kanssa ja nyt täytyykin ottaa kaikki ilo irti yhteisistä juoksulenkeistämme, sillä pian juoksukamu ei enää olekaan ihan lähettyvillä.
3. Pionit! <3 Vitsi, että ilahduin eräs aamu, kun huomasin että lempikukkani ovat auenneet. Äidilleni olenkin jo maininnut, että jos ikinä menen naimisiin, niin hääkimppuni täytyy ehdottomasti koostua pioneista.
4. Kesäillat tyttöjen kanssa terassilla ovat rakkautta. Niistä täytyy nyt nauttia täysillä, sillä kohta terassikelit ovatkin taas ohi...
Ihanaa ja aurinkoista viikkoa kaikille! <3

Lähetä kommentti