SOCIAL MEDIA

tiistai 4. heinäkuuta 2017

PARI SANAA ONNELLISUUDESTA (JA MUMMOMEKOSTA)


Olen tällä hetkellä todella onnellinen. Tajusin sen muutama päivä sitten, kun paistattelin aurinkoa pihalla. Miulla menee tällä hetkellä elämässä niin hyvin, että alkaa pikkuhiljaa tulla jo pelko siitä, että kauankohan tämä voi kestää ja missähän kohtaa koittaa taas jyrkkä pudotus todellisuuteen. Olen niin onnellinen unelmieni opiskelupaikan saamisesta, kesästä, tulevasta muutosta ja ihmisistä ympärilläni. Olen myös superonnellinen näistä kesäisistä kuvista, mitkä kävimme veljeni kanssa taltioimassa eilen illalla. Kuvausreissu oli taas yksi onnistuneimmista pitkään aikaan. Aluksi kyykimme puskissa, jotta saimme kerättyä kimpun valkoisia ja vaalenpunaisia lupiineja, joita olen useat päivät jo ihaillut. Sen jälkeen lähdimme etsimään jotain kaunista ja kesäistä peltoa, johon paistaisi aurinko kauniisti. Löysimmekin sellaisen ja aloimme räpsiä. Lopputulokseen olen taas todella tyytyväinen, sillä mielestäni kuvista oikein huokuu onnellisuus, kesä ja lämpö. Ja hei, jos jotain kiinnostaa, niin minun Snapchatista (@emmavaltonen) voi nähdä, miltä siellä asukuvausten kulisseissa oikein näyttää. Suosittelen käydä kurkkaamassa! :D


Tarkoituksena oli käydä siis napsimassa kuvia miun uudesta ihanasta kesämekosta. Ostin kyseisen mekon kesän alussa Vilasta ja siitä asti se on ollut ihan lemppari. Siinä yhdistyy ihana vaaleansininen, off shoulder -malli sekä rentous. Tosin pikkuveljeni tokaisikin minulle, että: "Mikä ihmeen mummomekko siulla on päällä?". Ehkä minusta on sitten tullut vähän mummo... Mummomekko tai ei, niin mie rakastan tätä!


Jaloissa oli tällä kertaa kengät, jotka ovat ihan omaa käsialaani. Näistä suloisista vaaleanpunaisista espadrilloksista taidan kumminkin kirjoitella ihan omaa postausta, jottei tästä nyt tulisi ihan ylipitkää, joten stay tuned! 


Ihanaa tiistaita kaikille ja muistakaa nyt nauttia siitä kesästä! <3 

Lähetä kommentti