SOCIAL MEDIA

maanantai 5. kesäkuuta 2017

YLIOPPILASJUHLAT


Nyt on juhlat juhlittu, mutta kumminkin aika palata niihin vielä tämän postauksen kautta. Koko lauantai oli niin onnistunut, kun voi vaan olla. Kaikki meni hyvin ja päivä oli ikimuistoinen. Aamuni alkoi jo kuuden aikaa, jotta ehdin saada hiukset ja naaman kuntoon ennen lakitusta. Pian saimmekin painaa lakituksessa vihdoin lakit päähämme ja lähteä juhlimaan. Se fiilis, mikä oli lakituksen jälkeen, oli kyllä niin sanoinkuvailematon. Vihdoin olimme ylioppilaita ja valmiita kohtaamaan täysin uudet haasteet.


Meillä juhlat järjestettiin ihan kotona minun toivomuksestani. Olimme äitini kanssa miettineet hyvin tarkkaa kaikki valmistelut ja soinnuttaneet juhlien värimaailman mekkoni sävyihin. Tarjoiluista kiitos äitille, joka oli ne hoitanut toiveideni mukaan. Kaikki sujui hyvin ja oli ihana nähdä sukulaisia pitkästä aikaa ja vaihdella kuulumisia. Kiitos jokaiselle, ketkä pääsitte käymään juhlissani! <3 


Ja juhlathan eivät tietenkään loppuneet siihen, kun viimeiset vieraat meiltä lähtivät illalla. Tämän jälkeen lähdimme ystävien kanssa juhlimaan valmistumistamme ja pitämään hauskaa. Ilta oli myös superonnistunut ja hauskaa meillä todellakin oli. Koko päivä oli niin upea ja unohtumaton, etten edes tiedä mitä voisin siitä oikein kirjoittaa. En nimittäin usko, että kukaan jaksaisi lukea pelkkää jatkuvaa ylistystä siitä, miten mahtavaa ja ihanaa kaikki oli, vaikka niinhän se kaikki oli. Olen niin kiitollinen kaikille, ketkä osallistuivat päivääni. Olen niin kiitollinen jokaisesta onnittelusta ja muistamisesta. Ai että, miulla on ihania ihmisiä ympärilläni. Kiitos!


Lähetä kommentti