SOCIAL MEDIA

perjantai 9. kesäkuuta 2017

AURINKOLASIKOKOELMAN UUSIN TULOKAS - GUCCI


Eilen sain vihdoin kotiutettua ihka ensimmäiset vähän laadukkaamat ja hintavammat aurinkolasini. Olen aurinkolasien suurkuluttaja ja kesäisin varsinkin blehat kulkevat lähes aina mukana. Valitettavasti olen myös mestari hajoittamaan ja hävittämään niitä. Tähän asti olenkin vaan tyytynyt vaateketjujen laseihin, jotka ovatkin vähän huterampaa tekoa ja yleensä ne ovatkin hajonneet laukussani. Olen useat vuodet jo haaveillut laadukkaista ja tyylikkäistä "kunnon" aurinkolaseista. Nyt vihdoin päätin, että on niiden aika.


Piiiitkän sovittelu- ja harkintasession jälkeen päädyin näihin mustiin klassisiin Guccin aurinkolaseihin. Harkitsin kauan näiden ja Diorin trendikkäiden lasien välillä, mutta päädyin kumminkin näihin klassisiin, sillä nämä menevät monta vuotta. Mulla on myös todella "vaikean" muotoiset kasvot, joten sopivan mallin löytäminen on yleensä todella hankalaa, sillä esimerkiksi liian pienet lasit eivät sovi minulle yhtään. Tällä kertaa kumminkin löysin lähes heti mieleiset mallit ja iskikin valinnan vaikeus. Tykästyin kumminkin todella kovin näihin Gucceihin, sillä ne menevät kaiken kanssa ja ovat juuri sopivan näyttävät. Muutenkin tällä hetkellä aurinkolasivalikoimastani ei löydy mustia laseja (sillä olen yllätysyllätys rikkonut nekin...), niin nämä olivat oiva täydennys. Nyt täytyy vaan olla varovaisempi näiden kanssa, sillä näitä ei ihan heti raaskisi hajoittaa... Onneksi mukana tuli kunnon kotelo, joten ainakin laukussa nämä tulevat pysymään ehjänä.


Olen kyllä supertyytyväinen ostokseeni. Nyt täytyy enää vaan odotella niitä aurinkoisia säitä, jotta nämä pääsisivät tositoimiin. Myönnetään, että eilen saatoin illalla käydä kaupassa nämä aurinkolasit päässä, vaikka aurinko ei paistanut... Sen verran kärsimätön, kun olen. 
Mutta, mitäs te tykkäätte uusista aurinkolaseistani? Ihanaa viikonloppua kaikille! <3

Lähetä kommentti