SOCIAL MEDIA

keskiviikko 31. toukokuuta 2017

KIIRETTÄ JA JUHLAVALMISTELUJA


Juhlat sen kun lähestyvät ja samalla myös tekeminen lisääntyy jatkuvasti. Vielä on monta viime hetken valmistelua, mitkä täytyy ehtiä tehdä parin seuraavan päivän aikana. Odotan innoissani ja hiukan jännittyneenä lauantaita, jotenkin niin hullua, että pian saan painaa lakin päähäni ja kolmen vuoden työ palkitaan. Eilen kävimmekin jo äitini kanssa räpsimässä miulle ylppärikuvia, jotta on edes yksi juttu vähemmän ylppäripäivänä ja mahdollinen huono sääkään ei pääse niitä pilaamaan. Itse olen stressannut ylppärikuviani kovasti, sillä halusin onnistuneet kuvat ja paikka, jossa halusin ne ottaa on ollut jo puoli vuotta tiedossa. Tunti meillä suunnilleen meni räpsiessä ja saldoksi tuli reilut 700 kuvaa... Aika monta tuntia sain niitä käydä läpi ja muokata, mutta kaikki tuo todellakin kannatti. Saatiin miulle ihan superupeita ylppärikuvia, joihin olen enemmän kuin tyytyväinen. Lupaan ladata noita otoksia myöhemmin myös blogiin esille!


Iltaisin olenkin vetäytynyt omaan rauhaan luonnostelemaan, sillä välillä on ihan hyvä lepuuttaa myös päätä ja tehdä juttuja, joista nauttii. Päivät on aikaa sählätä ja tehdä juhlavalmisteluja, mutta iltaisin haluan vaan olla ja nauttia. Nytkin ajattelin tämän jälkeen suunnata suihkuun ja hemmotella sen jälkeen itseäni kasvonaamiolla. 
Siinä lyhyesti hiukan kuulumisia. Katsotaan, ehdinkö ennen juhlia enää postailemaan. Viimeistään juhlien jälkeen palailen tänne! Onkos siellä muuten muita lauantaina lakin saajia? Joko odotatte innolla? Nyt kumminkin suuntaan sinne suihkuun ja nautin loppuillasta. Ihanaa keskiviikkoiltaa kaikille! <3


Lähetä kommentti